onsdag 28 juli 2010

Besöksrekord på bloggen - närmare 3000 på en dag

Med anledning av mitt inlägg om ”flyktingbarnens” relativt höga standard på gruppboendet i Södra Vi så blev bloggen uppmärksammad på flera håll under tisdagen. Besöksantalet för tisdagen den 27 juli landade på totalt 2,771 stycken unika besökare enligt Bloggtoppen.

Det hela började med att jag la upp inlägget Hög standard på gruppboendet för ”flyktingbarn” i Södra Vi, under måndag eftermiddag. Strax efter midnatt publicerade nationell.nu artikeln Rasmus Gårdebrink avslöjar: flyktingbarnen lever i lyx. Under hela tisdagen skrevs det sedan om inlägget på flera forum, bloggar, på det nätbaserade uppslagsverket Metapedia och så vidare.

För att se på Bloggtoppens statistik så innebär detta att min blogg placerade sig högt inom olika kategorier. Inom den politiska kategorin återfinns 1510 registrerade bloggar och efter tisdagens besöksrekord så hamnade jag på plats 11. Totalt så finns det 45501 registrerade bloggar och där hamnade jag på plats 188. Inte så dåligt av en ung nationaldemokrat från Vimmerby kommun :)

Avslutningsvis så vill jag bara rikta några ord till Vimmerby Tidning och andra som känner att de bör ta åt sig. Ni kan aldrig stoppa mig! Leve nationalismen! Leve Sverige och det svenska folket!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bra jobbat! Hoppas även lika många ställer upp när det i praktiken väl är dags att rensa Svea Rike från diverse skäggigt och obildat drägg.

/fd Sverigedemokrat

Anonym sa...

Mycket bra! Snart val! Och jag lovar att det kommer bli en stor seger för oss nationella ;).

Anonym sa...

det beror ju bara pga ett flashback tråd om din blogg

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 1 (fd Sverigedemokrat)

Ja, det var kul att inlägget blev så uppmärksammat och fortfarande blir uppmärksammat på olika håll.

Till att börja med så bör alla som motsätter sig detta samhälle se till att bidra i valrörelsen och få så många som möjligt att rösta på något nationalistiskt alternativ, som till exempel Nationaldemokraterna. De som sedan kan aktivera sig bör göra det på ett eller annat sätt för att bidra med det som krävs för att vi skall få någon ordning på eländet.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 2

Segern beror på oss själva. Är vi beredda att göra uppoffringar och kämpa med blod, svett och tårar så kommer vi att flytta fram våra positioner. Annars kommer vi att få se på medan samhället faller allt djupare ned i avgrunden och vårt folk upphör att existera.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 3

Synd att du är så bitter, men tyvärr så håller jag inte helt med dig. Besöksantalet berodde på en rad olika faktorer, varav Flashback var en av dem. Oavsett faktorer så var det 2, 771 stycken unika besökare som besökte min blogg under tisdagen. Något som tyder på att det fanns ett intresse för inläggets ämne.

Anonym sa...

EXTRA EXTRA!

Även Svenska motståndsrörelsen (SMR) uppmärksammar det hela:

Gå in på www.patriot.nu och checka.

/fd Sverigedemokrat

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 4 (fd Sverigedemokrat)

Jo, inlägget har som sagt uppmärksammats på flera håll. Kul att informationen sprids vidare genom olika kanaler.

Låt folket informeras om hyckleriet!

David Eriksson sa...

Har precis hittat till din blogg i samband det omtalade inlägget. Kommer försöka fortsätta titta in här då och då. Du verkar vara en mycket klipsk person och jag önskar dig och ND all lycka i det kommande valet samt en fortsatt trevlig sommar! Du gör skillnad! //Fria Örebro

Rasmus Gårdebrink sa...

Till David Eriksson

Det är alltid lika trevligt med nya och positiva läsare :)

Tack för lyckönskningen och de uppmuntrande orden!