Om mig

Jag är 30 år ung, född och uppvuxen på landet bland djur och natur i gränslandet mellan Småland och Östergötland. Numer bor jag dryga milen söderut, närmare bestämt i den idylliska tätorten Gullringen i norra Vimmerby kommun med cirka 560 invånare.

Mitt intresse för politik och samhällsfrågor började smått väckas när jag var runt 11-12 år. Med tiden så har intresset utvecklats och blivit en allt större del av mitt liv. Jag var engagerad i partiet Nationaldemokraterna mellan åren 2006-2011. Under min tid i ND var jag suppleant i partistyrelsen, redaktör för medlemstidningen Idealisten, organisatör för Distrikt Öst (Småland och Östergötland) samt ordförande för lokalavdelningen i Vimmerby kommun. Till valet år 2010 så var jag första kandidat till Vimmerby kommunfullmäktige samt nummer sju på riksdagslistan. Jag kandiderade även för partiet i EU-valet år 2009.

I dag ser jag mig som en oberoende nationalistisk opinionsbildare, jag är således inte medlem i någon organisation eller något parti. Mitt politiska arbete består bland annat av att bilda opinion, skriva, blogga, nätverka, delta på diverse evenemang och så vidare.

När jag inte håller på med politik så umgås jag gärna med vänner och familj. Jag tycker om att träna i olika former, vara ute i naturen, fiska, fota och läsa. På senare år så har jag även börjat intressera mig för antikviteter, vilket medför regelbundna besök på loppisar och antikaffärer. Skulle jag beskriva mig själv med tre ord så skulle det bli envis, ärlig och omtänksam.

Undrar ni över något så är ni välkomna att kontakta mig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du gör ett bra arbete för Sverige. Jag har nyss vaknat och börjar se vad som händer med vårt land.

Thomas sa...

Det var ett nöje att läsa vad ni åstadkom i Påskkallavik! Lycka till med fortsättningen.

Anonym sa...

Hej! Jag undrar varför du inte är med i något parti? Då finns det ju inte nån möjlighet att få nåt förtroendeuppdrag. eller påverka beslut. Så vad är ditt mål med politiken? Starta nytt parti?

/Jessi