torsdag 22 juli 2010

Bloggannons på nationell.nu

Med tanke på Vimmerby Tidnings odemokratiska och avskyvärda agerande så har jag fått söka andra vägar för att nå ut. Tidningens agerande bevisar dock att de ser oss som ett stort hot samt att de förmodar att våra chanser att lyckas i kommunvalet i Vimmerby är väldigt stora. De enda som faller på deras agerande är dock dem själva, inte Nationaldemokraterna.

Bloggannons på nationell.nu

Det började med att vi inte fick skriva insändare om ”känsliga ämnen” eller underteckna med partinamnet Nationaldemokraterna. Vidare så förbjöds vi att annonsera innan valet, trots muntligt avtal från tidningens annonsansvarige. Nu förhalar de och vägrar att svara på om jag kommer att få min, för länge sedan inskickade, privata bloggannons publicerad i tidningen.

Om lokaltidningen kommer att ta sitt förnuft till fånga återstår dock att se. Däremot så har den populära nationella nyhetssidan nationell.nu både tillverkat och lagt upp en annons för min blogg på deras hemsida. Jag tackar och bockar för detta!

Se annonsen i full storlek
Besök gärna nationell.nu

9 kommentarer:

Anonym sa...

Svagt av VT att inte ta in NT:s bloggannons. Bland C:s väljare finns många med liknande åsikter som NT o SD. Tidningen vill väl inte släppa dessa krafter fria, VT vet bättre än fotfolket och vet dessutom vad som är PK.

Anonym sa...

Det här är inte första gången Vimmerby Tidning (VT) visar att dom inte gillar oliktänkande. Jag vet flera personer som skrivit insändare angående invandringsrelaterade problem som VT sonika valt att inte publicera. Fick lokalbefolkningen reda på hur oliktänkande särbehandlas av skendemokraterna på VT så hade förmodligen en hel del valt att göra en tidningsbojkott. Man borde upplysa lokalborna om den här problematiken när utfrysningen blir ännu mera påtaglig i framtiden, men inför valet bör man lägga allt krut på partiarbetet. // Robin

Anonym sa...

And what is det sk problemet here?

Skulle du/ni på NI bjuda in eller ens acceptera exempelvis kommuister eller islamister att annonsera och/eller bli intervjuade i er blaska?

Varje tidning avgör själva vem eller vilka de vill ha att göra med och inte. Det är inte public service här. It is real Demokrati! Right? Men du Rasmus kanske gillar gräsänder över allt annat så du "bombar" väl även kennelklubbarna för att dessa inte berör dina favvo objekt.

MVH Allan Lilja

NF sa...

La till din annons på min blogg=) jag har inte många besökare men det är alltid något.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 1

Först en rättelse: Nationaldemokraterna förkortas ND, inte NT.

Du har helt rätt i att det finns många väljare som har övergivet de etablerade partierna och istället svängt över till ND. Jag kan även berätta att det finns flera politiker i Vimmerby som delar vår uppfattning i flera frågor.

De vanliga partierna har fått göra som de vill i Vimmerby, men nu blir de utmanade av den riktiga oppositionen. En opposition som inte räds att göra rätt och säga ifrån, en opposition som injagar oro hos det lokala media- och politikeretablissemanget, en opposition som stavas Nationaldemokraterna.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 2 (Robin)

Exakt! Medarbetare på Vimmerby Tidning har till och med sagt till mig att de inte vill ha någon debatt om invandring eller mångkultur i tidningen. De väljer alltså medvetet att tysta ned vissa ämnen.

Som du skriver så bör lokalbefolkningen få information om tidningens agerande och det finns faktiskt planer på hur detta skulle kunna gå till. Till att börja med så kan vi uppmana människor som värdesätter yttrandefriheten att bojkotta tidningen och de som prenumererar på den bör demonstrativt säga upp sin prenumeration.

När människor hindras att ta del av debatten i dessa frågor så är jag övertygad om att de uppskattar när de erhåller vår information i form av flygblad och tidningen Nationell Idag som har delats ut i stora mängder. Kommunen är relativt liten och vi är väldigt aktiva på olika sätt. Om VT verkligen tror att de åstadkommer något så tror de verkligen fel.

Sanningen segrar alltid!

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 3 (Allan Lilja)

Vad jag vet så är det inga kommunister eller islamister som har gjort någon förfrågan på att annonsera i NI. Däremot så har vi bland annat gjort en stor intervju med Mohamed Omar.

Läs och följ kommentarsreglerna i fortsättningen!

Rasmus Gårdebrink sa...

Till NF

Tack så mycket! :)

Anonym sa...

Till Allan Lilja

Visst är inte VT någon public service, men man bör ändå informera lokalbefolkningen att VT medvetet väljer bort att publicera känsliga ämnen i deras tidning. Man väljer att pissa på oliktänkande helt enkelt. Att VT svansar efter PK-eliten bör poängteras för folket och inte tystas ned.

Nationell Idag (NI) skriver om det som rör svenskarnas intresse ur ett nationalistisk synvinkel, det är inte så konstigt då resterande tidningar ställer sig bakom massinvandringen och det mångkulturella samhällsexperimentet. NI står själva som den enda nationella tidningen med presstöd och kämpar emot hela etablissemanget. Du inser väl Allan att NI som tidning måste prioritera vad som ska publiceras i tidningen till skillnad från alla oändligt många PK-tidningar?

För att ta ett exempel.

Skulle NI:s tidning gå i stöpet så står alla tidningar oemotsagda, Internet kan inte axla NI:s mantel. Vad skulle då hända om VT gick i stöpet? Förmodligen ingenting anmärkningsvärt då det ändå finns tusentals och åter tusentals tidningar som är lika goda medlöpare som alla andra nyttiga idioter i statens tjänst. Och nej, man behöver inte tillhöra public service för att vara statens nyttiga idioter, det är bara att titta på VT:s dåliga behandling mot Nationaldemokraterna så inser man vems ärenden man springer.

Mvh Robin