måndag 19 juli 2010

ND inbjudna till Vimmerby gymnasium

I början av juli månad så fick jag ett mail av kommunen där vi blev inbjudna till en informationsdag på Vimmerby gymnasium den 8 september. Under dagen kommer vi tillsammans med de andra partierna att få berätta för eleverna om vår politik, sprida informationsmaterial och förhoppningsvis så kommer det att arrangeras någon form av debatt, om de andra törs ställa upp vill säga. Direkt efter informationen så kommer de röstberättigade eleverna att få rösta i valet och de icke röstberättigade kommer att få rösta i skolvalet.

Inbjudan var undertecknad av kommunfullmäktiges ordförande Leif Carlsson och han förklarar att meningen med informationsdagen skall vara att stimulera de ungas intresse för valet den 19 september. Något som måste ses som ett bra initiativ då många ungdomar saknar intresset för politik, eller tron på att det går att påverka.

I Vimmerby har vi under flera år försökt få tillträde till skolorna för att informera ungdomarna om vår politik. Varje gång har vi dock fått avslag, på felaktiga grunder, vilket har lett till att vi både har JO- och polisanmält skolorna. Orsaken till att vi vill in på skolorna och informera ungdomarna är den samma som Leif Carlsson pekar på, nämligen att stimulera ett politiskt intresse. Nu får vi äntligen komma in och vi kommer att ta tillfället i akt, var så säker.

Den 8 september går vi in

När skolungdomar röstar så tenderar resultatet ofta att bli en framgång för nationalistiska partier som Nationaldemokraterna. Något som inte är så chockerande då det är ungdomarna som drabbas värst av politikernas destruktiva samhällsbygge i form av arbetslöshet, mångkultur, moralupplösning och så vidare.

Jag kan garantera eleverna på Vimmerby gymnasium att informationsdagen kommer att bli både intressant och spännande. Vi ses den 8 september!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Ville bara gratulera dig och ND till dessa stora framgångar. Själv tycker jag det är helt fantastiskt. Är detta till för allmänheten? Hade varit intressant.

Ni har min röst, helt klart!
Sätt åt Högberg och Glennfalk och resten av dårarna..

Anonym sa...

Mycket intressant!

Blir spännande att se hur de övriga partiernas representanter och skolans elever reagerar på NDs närvaro på skolan.
Stå på er, och visa vilka det är som är det sunda alternativet att rösta på i valet.

Lycka till!

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 1

Tack för gratulationen!

Jag tror tyvärr att informationsdagen enbart är till för eleverna. Jag kommer dock att skriva om det och om det är möjligt så kan vi filma.

Får vi din och ytterligare röster så att det räcker till ett mandat så kan jag garantera att det kommer att hända saker i kommunpolitiken i Vimmerby. De som sitter där nu har fått sitta oemotsagda allt för länge, det är slut med det nu.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 2

De övriga partiernas representanter kommer att gå hem med svansen mellan benen och eleverna kommer att jubla.

Oavsett om det är på gatorna, i gymnasiet eller framledes i kommunfullmäktige så kommer vi att stå på oss och inte vika en tum för det som vi tror på.

Tack för lyckönskningen!

Anonym sa...

Usch ja, att dom tom bjuder ni svin som er är bara att beklaga, naturligtvis.

Nåväl, hoppas SSU, Ung Vänster, MUF, AFA eller dyl gör sin demokratiska plikt och ser till att ni får rensa svinstian på egen hand.

/Profeten Muhammed and AFA alround our wonderful multikulti world.

Tommy Viklund sa...

Till Anonym 1 & 2 hoppas jag att ni hjälper Gårdebrink i valet i en mer praktisk bemärkelse. Hjälp till med att få ut valmaterial, donera pengar till hans personvalskampanj mm.

Till kommentaren ovan höjjer jag bara på ögonbrynen och suckar.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 3

Som vanligt så besitter sådana som du inga argument över huvud taget. Du har förmodligen en dålig självkänsla som kan bero på både det ena och det andra. Anledningen till att du skriver din kommentar är för att du vill få uppmärksamhet och reaktioner. Jag tycker synd om dig och hoppas att du en dag finner meningen med livet.

Med tanke på att du uppenbarligen saknar all form av kunskap så kan jag tala om för dig att Islam och trasdockesekten inte passar ihop. Muslimerna vill bevara sina identiteter, kulturen och religionen. De vill inte ha ett mångkulturellt kaossamhälle som går ut på konsumtion och bugande inför det globala kapitalet.

simon johansson sa...

Till anonym 3.

Vad är demokrati enligt dig? AFA's demokratiska plikt är att hålla sig undan och ta sina mediciner mot diverse psykproblem