onsdag 21 juli 2010

Kolla in min profilsida på Valpejl

Inför valet den 19 september så finns det en sida som heter valpejl.se som är ett samarbetsprojekt mellan SVT och SR. På sidan kan vem som helst söka och hitta information om samtliga kandidater som kandiderar i årets val.

Alla riksdagskandidater har även fått möjligheten att berätta om sig själva och om den politik som de representerar. Det finns således en politisk sida och en privat sida för allmän beskådan för de kandidater som har valt att besvara frågorna.

Vissa saker har varit lite struliga, bland annat så dröjer det några dagar mellan uppdateringarna och vissa saker kommer inte med. I det stora hela så är det dock en intressant sida.

Min profilsida finns här

4 kommentarer:

Jimmy S. Windeskog sa...

Här måste man verkligen ge SVT och SR ett stort beröm, det är imponerande att man ger så mycket information till väljarna - och det tom till småpartier ute i obyggden!

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Jimmy S. Windeskog

Jag håller med dig om att det är ett bra initiativ och jag hoppas att väljarna drar nytta av möjligheten.

Kan dock berätta att min bloggadress inte kom med på min profilsida. Efter ett samtal så kom det fram att anledningen kunde var att innehållet i min blogg kunde väcka anstöt. Nu ska dock bloggadressen komma upp i samband med nästa uppdatering.

Anonym sa...

Mycket bra! Jag hoppas ni uppmanar alla nd-kandidater att skicka in info.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 1

Självklart så uppmanar vi våra kandidater att svara på enkätfrågorna. Om alla sedan gör det återstår dock att se.