Den 7 maj skrev Micael Glennfalk, en av moderaternas kandidater till Vimmerby kommunfullmäktige, ett inlägg på sin blogg där han gör bort sig i vanlig ordning då han ska försöka beröra Nationaldemokraterna.
Likt i den tidigare debatten jag hade med Glennfalk så häver han även denna gång ur sig en massa trams som han vill göra till sanning. De som följde den tidigare debatten vet hur det gick. När Glennfalk insåg att debatten var förlorad så valde han att använda sig av den pinsamma metoden att övergå till personangrepp som ett sista försök. När inte heller detta var framgångsrikt så valde han att helt plötsligt avsluta debatten. Nedan följer stycket i hans senaste inlägg som berör Nationaldemokraterna:
”Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna i Vimmerby fullmäktige efter valet? Ja, vill man påverka mellan valen ska man gå med i ett etablerat parti, men ett enfrågeparti fungerar bara i ett valsammanhang. Vill man reellt påverka måste man jobba också mellan valen. Då måste man välja ett parti med större omfång än de två nämnda. De som väljer enfrågeparti är egentligen rädda för att prioritera, ett av politikens huvuduppgifter. De har bara en fråga, övriga frågor har ingen större betydelse. Jag hoppas deras väljare verkligen funderar på om de ska ge dessa partier platser i Vimmerby fullmäktige att hantera dagis, äldreomsorg, skola, stads- och landsbygdsplanering som de egentligen inte syns ha något intresse av.”
För det första så låter Glennfalk klumpar ihop SD med ND, trots att SD står närmare hans eget parti Moderaterna än ND. Han fortsätter med att påstå att om man vill vara med och påverka även mellan valen så skall man gå med i ett etablerat parti. Ett sådant påstående är självklart inte sant då vi i ND bedriver vår verksamhet även under mellanvalsperioderna. Jag skulle snarare vilja påstå att det är precis tvärtom, nämligen att de etablerade partierna blir passiva under mellanvalsperioden, speciellt vad gäller samtalen med folk på gator och torg.
Om alla som vill vara med och påverka skall gå med i de etablerade partierna, så kan man ju fråga sig vart alla som avskyr de etablerade partierna skall ta vägen? Ska de stängas ute och tystas ned, är det så du vill ha det Glennfalk? Hade vi haft en ärlig demokrati så skulle alla få komma till tals på lika villkor samtidigt som alla skulle kunna vara med och påverka reellt i de politiska frågorna. Nu är det dock så att de etablerade partierna vill begränsa de demokratiska rättigheterna genom att stänga ute och baktala vissa partier. Glennfalk, tycker du att demokratin och folkviljan respekteras när de etablerade partierna går ihop för att tysta ned ett annat folkvalt parti? Är det så demokratin skall tolkas och praktiseras?
Att ND skulle vara ett enfrågeparti är ren och skär lögn, och jag kan garantera dig Glennfalk att vi inte är rädda för att prioritera. Som nationalist är det omöjligt att enbart fokusera på en fråga. Däremot så lägger vi mycket fokus på frågan om att avveckla mångkulturen till förmån för en värld av fria nationer, då alla etablerade partier är av den motsatta uppfattningen. Som svensk nationalist i denna tid så är det inte alls märkligt att jag ser vissa frågor som mer relevanta än andra. Frågor som är extra viktiga för mig är tex. frågor om att säkra existensen för vårt folks framtid, att det blir en ökning av antalet svenska barnafödslar, att vi lämnar EU, bekämpar globaliseringen och får bort dårarna från Rosenbad.
På det lokala planet i Vimmerby så finns det flera andra frågor som är viktiga för oss. Inte minst ungdomsproblemen, skolan, miljön och bevarandet av landsbygden.
Människor som funderar på att lägga sin röst på Nationaldemokraterna gör det med all säkerhet för att de har tröttnat på den vidriga politik som har skapat det fientliga samhälle som vi har i dag. Människor börjar bli trötta på mångkultur, orättvisor och maktgalna och populistiska partier som vänder kappan efter vinden eller ägnar sig åt rent lurendrejeri. Inte minst så börjar människor bli trötta på sådana som dig Glennfalk. Du kanske ska överväga att sluta skriva om Nationaldemokraterna, då du gör bort dig varje gång du försöker. Det hela blir bara pinsamt!
Läs den tidigare debatten:
Micael Glennfalk (m) och mångkulturen
Replik till Micael Glennfalk – Touche!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar