söndag 30 maj 2010

Aktivisthelg i Vimmerby

Under helgen den 29-30 maj har vi haft en oerhört trevlig aktivisthelg i Vimmerby. Dels så var det marknad på lördagen och under söndagen så var det full fart på gatorna, då både tidningar och flygblad delades ut i det fina vädret.

Marknaden

För åttonde gången i rad fanns vi representerade på Vimmerby marknad, en marknad som infaller tre gånger per år och som besöks av flera tusentals marknadsflanörer. Trots lite regn och blåst emellanåt så gick det väldigt bra. Många var de som uttryckte positiva kommentarer och löften om att rösta på Nationaldemokraterna.

På besök hos Moderaterna

Jag passade även på att besöka Moderaterna, Socialdemokraterna och Kristdemokraterna för att växla några ord och byta informationsmaterial. När jag var hos sossarna och pratade så var det en äldre kvinna som blev nyfiken på ND, så pass nyfiken att hon bad om ett flygblad. Detta var dock inget som gjorde de buttra sossarna gladare.

Under kvällen blev det en gemensam middag med de aktivister som varit med under dagen, vartefter det blev en längre promenad i den friska och natursköna miljön. Kvällen avrundades med bladning, prat, musik, och varsin kall öl.

Kartgenomgång

Under söndagen blev det några timmars utdelande i Vimmerby, både i större villaområden samt lägenhetsområden. Totalt under helgen så fick vi ut över 2000 flygblad och ett stort antal exemplar av tidningen Nationell Idag.

Utdelning i Vimmerby

Dagen avslutades med lite fotografering, bland annat framför en av Vimmerbys välkomstskyltar. Summa summarum så var det en mycket lyckad helg och förutsättningarna inför valet ser bra ut. I september så intar vi kommunhuset! Vill du vara med? Hör av dig!

Posering framför Vimmerbys välkomstskylt

Läs reportaget
Aktivisthelg i Vimmerby


Jag vill även uttrycka mitt stöd till nationalisterna som demonstrerade i Västerås under lördagen.

Läs mer om detta:
Bildextra! Nationell Idag rapporterar direkt från Västerås
Polisvåld och trakasserier i demonstrationens efterspår

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni gör ett bra jobb i Vimmerby :D. Kämpa på!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 1

Tack! Att vi kämpar på kan du lita på :)

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym (realist inte rasist)

Din kommentar var helt irrelevant för inlägget. Vill du ha svar på din fråga så får du vända dig till vår IT-grupp, då jag inte har något med det att göra och speciellt inte min blogg.