fredag 14 maj 2010

Hembygdsföreningen vill locka invandrare

Inget upphör att förvåna i denna tid av idioti. Nu ska Hembygdsföreningen i Vimmerby börja samarbeta med SFI (Svenska för invandrare). Syftet med samarbetet sägs vara att få in fler invandrare samtidigt som det skall främja integrationen.

Samarbetet inleddes fredagen den 7 maj och till att börja med så skall elever från SFI vara med i ett projekt för att utveckla och planera Sands trädgård, som är en del av hembygdsparken.

Hembygdsföreningen har haft svårt med att locka nya medlemmar, men genom projektet så hoppas man på att både få in fler invandrare i föreningen och samtidigt utveckla en levande hembygdspark.

Hembygdsföreningen i Astrid Lindgrens hembygd skall mångkulturaliseras

Att man vill locka invandrare till Hembygdsföreningen är väl inget konstigt i sig, eller? Enligt etablerade politiker som Maud Olofsson (C) så menade hon att ”det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån”. Mona Sahlin (S) sade att "jag hatar allt genuint typiskt svenskt" och Fredrik Reinfeldt (M) menade att "ursvenskt är blott barbariet". Detta är bara några exempel på det självförakt för vårt eget folk och vår egen kultur som etablerade politiker häver ur sig i dagens Sverige.

Retoriken återfinns överallt och genomsyrar hela vårt samhälle, inte minst politiskt, medialt och i skolan. Istället för att slå näven i bordet och gå ut på gatorna när svenskhatarna spottar på oss så tiger vi på grund av rädslan att bli utpekade. I slutändan så tackar vi genom att lägga våra röster på dessa marodörer så att de kan fortsätta hata vårt folk och allt vad det står för. Det hela är absurt, vidrigt och avskyvärt.

Som svenskar så skall vi skämmas och bespottas. Vi uppmanas att se ned på oss själva samtidigt som vi skall höja andra folks kulturer till skyarna. Detta framkommer inte minst då etablissemanget basunerar ut att det är vi svenskar som skall flytta på oss till förmån för alla som har invandrat. Det är vi svenskar som ska anpassa oss och göra avkall på våra värderingar och traditioner just för att främja integrationen.

Att få in så många invandrare som möjligt i Hembygdsföreningen i Vimmerby bör därför ligga i samtliga kommunfullmäktigepartiers intresse. Alla kämpar de för det nya Sverige, det mångkulturella Sverige. En sak är dock säker, det ligger inte i mitt, Nationaldemokraternas eller andra nationalisters intresse att tränga undan det svenska folket till förmån för andra folk. Sverige är svenskarnas land, punkt slut.

6 kommentarer:

Andreas sa...

Det är nästa så att man flyttar till Vimmerby bara för att rösta in dig i kommunfullmäktige =)

Anonym sa...

Mycket bra Gårdebrink!

En sak här: Det är ju egentligen bara etablissemanget som betraktar invandrarna som svenskar. Vare sig de flesta invandrarna själva eller de flesta svenskar gör detta. Om invandrarna hade haft en önskan och ambition att bli delaktiga i det svenska samhället så hade de väl rimligtvis flyttat till områden där de flesta är svenskar, de hade umgåtts, gift sig och arbetat tillsammans med oss. Är det så? Nej, dom packar ihop sig i områden bland sina och kör ut de kvarvarande andra.

I praktiken har vi en form av frivillig Apharteid i Sverige idag. Vi har kanske inte stater i staten ännu men likväl kulturer som "lever sida vid sida".

Låt detta år se till att det vänder!

Hälsningar från Jens Leijon (från fd Frihetspartiet)

Anonym sa...

ND har min röst i september!

p.s när ska du svara på våra frågor?; )

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Andreas

Du är välkommen! :)

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 1 (Jens Leijon)

Visst är det som du skriver. Invandrargrupperna har inga ambitioner som går ut på att göra avkall på sina kulturer, speciellt inte de utomeuropeiska invandrargrupperna då deras kulturer skiljer sig så pass mycket från den svenska. Det är både bra och naturligt att människor vill bevara identiteten och bo med sina landsmän. Segregationen är bara positiv.

Etablissemanget försöker dock att göra både invandrargrupper och svenskar rotlösa genom deras olika integrationsprojekt, projekt som oftast kostar en massa pengar och inte ger några direkt positiva resultat.

Hur som helst så är det på tiden att svenskarna reser sig för att avveckla det mångkulturella samhället, en gång för alla. Sedan bör vi sträva efter en värld bestående av fria nationer där varje folk och kultur respekteras.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 2

Det låter bra! Svaren på frågorna kommer inom kort.