söndag 25 september 2011

Lyckad spelning – ISD Memorial 2011

På lördagen så besökte jag ISD Memorial 2011 som gick av stapeln i trakten kring Jönköping. Det kom mycket folk, lokalen var fin, banden bra och stämningen var på topp. Det blev helt enkelt en trevlig och lyckad kväll.

Efter ett par timmars bilfärd så anlände jag och mina kamrater till lokalen en tid innan utsatt tid. Lokalen, som låg intill en fotbollsplan, var fin och hade dessutom en stor veranda. Inne i lokalen var förberedelserna i full gång och på scenen repade några av kvällens musiker. Det kändes som att det kunde bli en bra kväll.

Efter att ha hittat en bra plats så började vi ordna med försäljningsborden. Det var dock lite trångt utanför scenen så alla produkter fick inte plats på våra tre bord, ett dilemma som flera andra försäljare också fick erfara. Trängseln var dock inte enbart negativ, utan skapade också en gemytligare atmosfär. På våra försäljningsbord fanns mest litteratur, men också gratis Nationell Idag-tidningar, -klistermärken och –kampanjflygblad. Samt blanketter för prenumerationer, provexemplar och försvarsspray.

Bakom försäljningsborden så fanns även en enklare banderoll för det nationalistiska nätverket Svensk Opposition. Runt om i och utanför lokalen hade vi också satt upp affischer med specialerbjudanden för kvällen. På plats fanns även runt sex andra försäljare, tex. Kampboden och Midgård. Det gemensamma sortimentet var således brett.

Omkring klockan 18 så började människor, som hade samlats på samlingsplatsen, att anlända till lokalen. Obekräftade uppgifter menar på att deltagarantalet hamnade uppemot 250 stycken, något som bör ses som väldigt bra. Stundtals så var det trångt, men humöret var trots det alltid på topp.

För kvällens musikaliska framträdanden stod Bisson, Vit Legion, Steelcapped Strenght och tyska Faustrecht. Jönköpingsbandet Endless Pride fick tyvärr ställa in sitt uppträdande. Banden som uppträdde levererade ordentligt. Bisson började kvällen lite lugnt och sedan så var det fullt ös till en bit efter midnatt.

Arrangörerna hade verkligen gjort ett hedervärt arbete med att få allt att rulla på så bra som det gjorde. Allt ifrån lokal och band till mat och allt där emellan. Stämningen var på topp under hela kvällen och folk hade verkligen trevligt.


Själv befann jag mig till största delen bakom försäljningsborden. Försäljningen gick för övrigt bra och jag hoppas att alla kunde blev nöjda med sina inhandlade produkter. Dessutom så fick Nationell Idag fem stycken nya prenumeranter under kvällen och flera berättade att de gärna ville hjälpa till att dela ut tidningen på sina respektive orter. Det blev även en hel del trevliga pratstunder med både nya och gamla kamrater. För egen del så kan jag bara summera spelningen som väldigt trevlig och lyckad. En summering som jag är säker på att alla deltagare kan skriva under på.

Länk
Bloggen - Intervju inför spelningen ISD Memorial 2011

Inga kommentarer: