torsdag 8 september 2011

Studiecirkelmöte och minnesmanifestation på lördag

I helgen arrangerar nationalister kring nätverket Svensk Opposition ett möte i norra Kalmar län för att lägga upp schemat för hösten och vinterns studiecirklar. Efter mötet så blir det gemensam resa ned till Växjö för att delta i minnesmanifestationen för Kenny Malmberg som mördades förra året.

Uppdaterad!

För att studiecirklarna skall tilltala en bredare målgrupp så har vi valt att bjuda in till ett möte. Vi vill nämligen att alla som är intresserade av att bilda sig inom områden som politik, historia, kultur och så vidare skall komma med önskemål om cirklarnas ämnen, upplägg och utförande.

Kunskap är, som bekant, makt!

Bor du i norra Kalmar län med omnejd och vill bilda dig tillsammans med andra så är detta ett tillfälle som du inte får missa. Vi hoppas på att kunna anordna någon form av gemenskap – eller sportaktivitet i samband med samtliga studieträffar. Det kommer även att bli tid för fika och socialt umgänge. Vi välkomnar alla att delta så länge som intresset infinner sig och avsikterna är goda.

Efter lördagens möte så var tanken att spela innebandy, detta har nu ändrats. I stället så kommer en gemensam resa att samordnas ned till Växjö för att visa solidaritet och delta i minnesmanifestationen för nationalisten Kenny Malmberg, som mördades förra året.

Helgens studiecirkelmöte kommer att vara på lördagen den 10 september, och pågå mellan klockan 16-17:30. Därefter kommer det som sagt att bli en gemensam resa ned till Växjö. Den som är intresserad eller har frågor kan kontakta mig via e-post eller på annat lämpligt sätt. Skulle det vara så att du har förhinder denna lördag, men gärna vill komma på framtida träffar och aktiviteter, så är du också välkommen att höra av dig.


Länk
Realisten - Kenny Malmbergs minne hedras

Inga kommentarer: