tisdag 23 oktober 2012

Stefan Windhs flygblad "Bojkotta nynazisternas attitydundersökning"

Under söndagen så genomförde jag och två andra en neutral opinionsundersökning i Påskallavik med anledning av det planerade asylboendet. På plats fanns även flera röda politiker, anförda av den socialdemokratiske kommunpolitikern Stefan Windh. Dessa delade ut ett flygblad som var ämnat att skrämma invånarna från att delta i vår undersökning.

I flygbladet så påstås det att jag och de två andra funktionärerna är nynazister som företräder Svenskarnas Parti. Som jag redan har klargjort så är ingen av oss varken medlemmar eller företrädare för partiet.
Högerklicka på bilden och öppna den i ett nytt fönster för att se en större bild på flygbladet som den socialdemokratiske kommunpolitikern Stefan Windh delade ut för att skrämma Påskallavikborna från att delta i vår undersökning.
I flygbladet så hotas även Påskallavikborna indirekt om de deltar i vår undersökning.
"Glöm inte. Ingen är anonym på offentlig plats. Skäm inte ut dig själv, din familj, barn, släktingar och vänner genom att delta i deras strategispel."

De indirekta hoten fortsätter sedan längre ned på flygbladet:
"Alla som medverkar på Nazisternas villkor i undersökningen stödjer direkt eller indirekt att hitresta Nazister skall styra samtalsklimatet i Påskallavik och skämma ut samhället i press och media."

Det som framförs i flygbladet är ytterst allvarligt, inte minst med tanke på Windhs position. Jag skulle därför vilja att Windh själv förklarar sina tankar bakom det.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Skrämmande om personen som dikterat ihop ovanstående "flygblad" är en avlönad politiker. Inte nog med att det rent innehållsmässigt är i sann Sovjetanda, utan grammatiskt så ligger smörjan ungefär på en sjuårings nivå. Enda tanke som far genom mitt huvud när jag ser karln är "En annan del av Påskallavik - Windh special".

Anonym sa...

Det där är ett flygblad ihopkrafsat i ren desperation.

Flott genomförd undersökning! Hedervärt och klanderfritt uppträdande som verkligen exponerade de åsiktsförtryckande antidemokratiska socialdemokraterna och vänsterpartisterna för vad de är.
Hoppas deras agerande får konsekvenser direkt, att de får det vid nästa val är ju helt klart.

Anonym sa...

Tack Rasmus. Det är stort det du gjort."Dragit ner byxorna" på ett antal hycklande politiker

UncleBob sa...

Helt underbart att se denne såsse flippa ut så fullständigt.
Att hans argument visar vilken självgod maffiapamp han är tänkte han ju inte på.
Jag är övertygad om att en majoritet av invånarna inte vill ha något flyktingboende i byn.