fredag 12 oktober 2012

Asylmötet i Påskallavik har intresserat många

Många har visat både intresse och engagemang efter asylmötet i Påskallavik. Jag har haft flera tusen sidvisningar på bloggen, flera har hört av sig med beröm, det har varit stor aktivitet på min Facebook-sida, många har spridit länkar och nättidningen Realisten har skrivit en krönika.
Realisten har skrivit en krönika om vårt besök på asylmötet i Påskallavik.
Att denna fråga väcker ett sådant intresse är ett tecken på att det innerst inne finns ett omfattande motstånd mot etablissemangets politik. Vanligt folk vill helt enkelt att de gemensamma resurserna skall komma tillbaka i verksamheter som vård, skola och omsorg. När skattemedel i stället placeras på asylboenden och allehanda integrationsåtgärder så tycker folk att det är fel, och detta med all rätt.

Tyvärr så har vi ett klimat i dag som gör att människor ofta räds att kritisera vissa frågor, inte minst invandringsfrågan. När vi nationalister gör detta, högljutt och helt öppet, så väcker det sympatier och till viss mån en beundran bland människor. Att vi ständigt får stora rungande applåderna då dylika möten är ett tydligt bevis för detta. Ett annat bevis är givetvis det intresse som följer i spåren av våra besök.

Det här är äkta gräsrotsaktivism. Gårdebrink och vänner är ute bland folket och talar, mitt i verkligheten. Det är nog därför reaktionerna är så positiva. Det predikas inte från ett podium eller via en förljugen tidning. När människor känner att de inte är ensamma med sin kritik mot vansinnet så lättar trycket och alla vågar tala ut. Här gör Gårdebrink och hans vänner ett enormt arbete. Jag applåderar.”, skriver signaturen Farliga Tankar på realisten.se.

Inga kommentarer: