lördag 14 januari 2012

Framåt – nytt nationalistiskt magasin

Under manifestationen mot svenskfientlighet i Stockholm i slutet av förra året så fick deltagarna bekanta sig med ett nytt nationalistiskt magasin. Magasinet har fått namnet Framåt och är tänkt att komma ut mer tio nummer per år. I och med detta så kan den nationalistiska oppositionen uppvisa två medier i tryckt format.

Magasinet började som en bulletin för medlemmar i Svenskarnas Parti, men har nu utvecklats för att passa en bredare målgrupp. Det inledande gratisnumret, som delades ut under manifestationen i Stockholm, imponerade. Det innehöll bland annat krönikor, ideologi, kultur och recensioner. Med en smidig design så lockade det till läsning. Framtiden kommer att bli spännande, och om alla bitar faller på plats så kan det bli riktigt bra.

Magasinet Framåt.

Utöver att magasinet har delats ut så har det även skickats ut till närmare 2000 nationalister. Jag fick själv ett i brevlådan för några veckor sedan. Till det kommande numret så blev jag tillfrågad om att läsa den nya boken Ett annat Tyskland för att sedan recensera den i magasinet. Jag ansåg dock att det var alldeles för kort tid till deadline, så jag valde att avstå. Förhoppningsvis så kan jag bidra med något annat framöver.

Veckotidningen Nationell Idag.

I och med detta så kan den nationalistiska oppositionen numer visa upp två medier i tryckt format, två medier som är frekvent utkommande: veckotidningen Nationell Idag och magasinet Framåt. Egna medier är ytterst viktigt, då vi genom dessa erhåller fördelar som annars skulle gå förlorade. Vi kan förmedla nyheter som etablerade medier väljer att tysta ned, vi kan visa att det finns människor som kämpar och vi kan måla upp och låta andra ta del av våra visioner om ett bättre Sverige. Att ha egna medier är således betydelsefullt och det är därför viktigt att så många som möjligt väljer att stödja dessa två tidningar genom att teckna prenumerationer och uppmana andra att göra det samma. Minst lika viktigt är det också att stödja nätbaserade medier och bloggare.

Besök de både medierna genom att följa länkarna nedan. Glöm inte bort att teckna en prenumeration.

Länkar

Framåt
Nationell Idag

Inga kommentarer: