lördag 27 augusti 2011

Opinionsbildning på Hultsfred marknad

Under lördagen så var jag på Hultsfred marknad för att bilda opinion tillsammans med Svensk Opposition. Det var mycket folk och responsen var överlag väldigt bra. Dessutom så kom en riksdagsman fram och bytte några ord.

I ett vackert sensommarväder så ställde vi upp mellan marknadsområdet och parkeringen, där mycket folk var i rörelse, för att dela ut tidningen Nationell Idag. I de flesta tidningarna fanns även flygblad som informerar om den pågående försvarsspray-kampanjen (se länk nedan).

Jag delar tidningar och pratar med marknadsbesökare.

Responsen var överlag väldigt bra och bestod av allt ifrån handskakningar och positiva tillrop till längre diskussioner och leenden. Vid ett tillfälle kom det fram en yngre man som kände igen mig från Vimmerby gymnasium, där jag höll anföranden innan förra årets val (se länk nedan). Detta händer lite då och då, och det är alltid lika kul varje gång. Speciellt när de visar sympatier och anmärker på skolans politiska korrekthet.

Vid ett annat tillfälle så kom den sverigedemokratiske riksdagsmannen Toralf Alfsson fram till mig för att byta några ord. De var också på marknaden och det tycks ha gått bra även för dem.

Vad gäller Hultsfred så är det en kommun som har tagit emot många invandrare, något som har satt sina spår och medfört diverse negativa konsekvenser för den inhemska befolkningen. För ett år sedan så bedrev jag tillsammans med ND en kampanj efter att en 11-årig flicka hade blivit våldtagen av en afghan (se länk nedan). I dag uppgår bara den muslimska delen till 1 300 invånare av kommunens totala befolkning på 14 000. Dessutom så har kommunen problem med ekonomin och utflyttningen från kommunen. Under marknaden så stannade vi till hos Moderaterna för att diskutera den kommunala politiken, och de var smått kritiska till den förda invandringspolitiken.

Under dagen så fick vi ut runt 300 tidningar och 200 kampanjblad. Det viktigaste med denna sortens aktiviteter är dock att vi som nationalister är ute bland folk för att inge hopp genom att visa att det finns rakryggade svenskar som fortfarande bryr sig om framtiden.

Länkar
Svensk Opposition: Nationalister på Hultsfred marknad
Valinformation på Vimmerby gymnasium
Skolvalet gav Nationaldemokraterna 7 procent
Den politiskt korrekta desperationen efter skolvalsresultatet fortsätter

ND inleder lokal kampanj efter våldtäkt

Nationell Idag: Försvarsspray-kampanjen

4 kommentarer:

Christofer Tranemo sa...

Bra jobbat Rasmus!

Sanna Hill sa...

På NI:s kansli kunde vi se resultat av utdelningen. Någon dag efter utdelningen var det flera stycken som nappade på kampanjerbjudandet:)

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Christofer Tranemo

Tack så mycket!

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Sanna Hill

Kul att vårt arbete ger resultat :)