onsdag 21 april 2010

ND inleder lokal kampanj efter våldtäkt

Torsdagen den 15 april våldtogs en blott 11-årig flicka i Hultsfred av en man som enligt uppgifter skall ha utländsk bakgrund och vara strax över 20 år gammal. Händelsen har kommit att skaka många Hultsfredsbor och många har uttryckt sin oro över den tilltagande otryggheten.

För att detta inte skall bli ytterligare ett fall som glöms bort och endast återfinns i framtida statistik så väljer vi i Nationaldemokraterna att starta en kampanj för att väcka en debatt om sexualbrott och åtgärder i lagstiftningen.

Vill du hjälpa till i kampanjen? Hör av dig till rasmus-blogg@hotmail.comNedan följer delar ur pressmeddelandet – Kampanj för ändrad lagstiftning.

Nationaldemokraterna vill inte bara se hårdare tag rent straffmässigt mot denna form av brott. Vi vill även göra det möjligt för barnfamiljer att få reda på om det bor dömda pedofiler i deras närområden, just för att förebygga brott. Detta är enligt svensk lag förbjudet i dag då det klassas som förtal att informera om dömda grova sexualbrottslingar.

Nationaldemokraterna vill också göra det möjligt att direkt utvisa sexualförbrytare med utländsk härkomst. Genom att begå brott av detta slag så har man förbrukat sin rätt att vistas i Sverige under all framtid.

Rasmus Gårdebrink, ordförande för Nationaldemokraterna i Vimmerby, kommenterar:
- I kölvattnet av det moderna och mångkulturella samhället så går vi mot en allt otryggare tillvaro. Detta är inte någon önskad utveckling och vi tänker inte sitta passivt och titta på när detta sker. Vi tänker agera och därför startar vi nu en kampanj där vi med flygblad och aktioner vill lyfta fram denna fråga till debatt.

- Nationaldemokraterna är ett familjevänligt parti som sätter stor vikt vid medborgarnas trygghet. I denna fråga så anser vi att barnen alltid måste komma i första hand. Flygblad är i dag beställda hos tryckeri och kampanjen kommer att påbörjas så fort dessa har anlänt.

PM – Kampanj för ändrad lagstiftning

12 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bra att ni startar kampanj! jag önskar er lycka till!

Anonym sa...

Kör hårt!

Ska ta efter er i min hemkommun.

Vi har lika mycket elände här.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 1

Tack för det! Vi ska göra så gott vi kan :)

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 2

Ja, vi ska köra så det ryker.

Tyvärr så är det så att problemen sprider sig som en löpeld genom vårt land. Det enda rätta är att göra motstånd och lyfta fram ett nationalistiskt alternativ.

Bekymrad Pappa i Vimmerby sa...

Kämpa på Rasmus!! Detta är ju dock bara en droppe i ett stort hav, hoppas du inte stirrar dig blind på att det var en kulturberikare som utförde just denna våldtäkt! Ett stort problem i Vimmerby är incest och pedofiler av svensk härkomst, det får inte sopas under mattan eller glömmas bort medan man kämpar för ett kulturellt enat Sverige! I Vimmerby bor just nu över 10 st personer alla dömda för sexualbrott mot barn, de är alla av svensk härkomst och "syns" därför inte, de är just därför ännu farligare! Dessa människor har jobb och lever inte i ett utanförskap, de bor mitt ibland oss, de skyddas av en tandlös socialtjänst som daltar med dem, de får behålla vårdnaden om ena barnet när de begått övergrepp mot ett annat. När barn omplaceras i fosterfamiljer osv under "Lagen om vård av unga LVU" så är det naturligt för omgivningen då det barnet var så "jobbigt" och betedde sig så "underligt" pedofilerna lyfts aldrig fram i ljuset och barnen döms till att fortsätta på en utstakad bana som ofta leder mot kriminalitet/missbruk/prostitution osv.

Min önskan är att ND inte bara ska vara ett parti som "motar Olle vid grinden" utan även tar tag i den skit vi har innanför grinden också! Mångkulturen är ETT problem, men inte det enda, visa mer engagemang i andra frågor så har ni min röst till kommunfullmäktige, jag vet många andra som tycker likadant.

Ni måste börja engagera er mer över hela paletten så ni inte hamnar i ett "enfrågeparti-fack". Jag vet att ni är engagerade i mer, men det måste synas utåt lika starkt som kampen mot kulturberikningen!

Kämpa på Rasmus, du är en frisk fläkt i Vimmerby och du behövs!

Anonym sa...

Bekymrad pappa: Självklart är pedofiler ett betydande problem och det finns naturligtvis även svenska sådana. Men överfallsvåldtäkter i allmänhet och gruppvåldtäkter i synnerhet är nästan uteslutande ett invandrarproblem. Kolla lite statistik från BRÅ eller läs ND:s undersökning från början av 2000-talet. Man kan slå två elefanter med en halvsmäll om man vill.

Varför gör man i media annars en så stor sak när det råkar vara en svensk, tex "Hagamannen" eller Anders Eklund? Under samma period så räknade jag till minst 20-40 andra liknande incidenter men inga personer hängdes ut i media, bara korta notiser.

/Markus Gestrup

Bekymrad Pappa i Vimmerby sa...

Markus Gestrup: Du bekräftar precis min poäng... Jag är medveten om det du säger ang statistik m.m. jag tycker att det är bedrövligt att det ser ut så och stöder ND i sin sak att göra något åt. Jag bara poängterar att ni är farligt nära gränsen att bli ett "enfråge parti" det kommer inte gynna varken dig eller mig. Jag pratar lokalt om Vimmerby där Rasmus kandierar till kommunfullmäktige, jag skulle vilja se ett mer lokalt engagemang i de frågor som rör oss som bor här, incest och pedofili är ett mycket mer förekommande brott här i Vimmerby än överfallsvåldtäkter. Detta sopas dock gång på gång under mattan av socialtjänst, lokalpolitiker och polis. Jag vill se krafttag mot dessa styggelser som begås mot barn, vad gäller mobbing och dåligt mående bland barn är Vimmerby också högt upp i statistiken. För att få min röst behövs det lite mer än att bara agera i frågor där mångkultur och invandring är ett problem, håller med er till 100% i dessa frågor men saknar er i andra. Tror att ett visat engagemang lokalt i andra frågor kan ge er de röster som krävs för att komma in i fullmäktige!

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Bekymrad Pappa i Vimmerby

Till att börja med så vill jag tacka för din kommentar och dina uppmuntrande ord.

Vi började faktiskt planera denna kampanj innan vi visste om att gärningsmannen hade utländsk bakgrund. Syftet med kampanjen är att vi vill väcka en debatt kring sexualbrotten i allmänhet och se en ändring av den rådande lagstiftningen. Vi anser att politikerna visar en för stor ignorans när det gäller denna typ av brott. Det finns åtgärder att vidta, men dessa vidtas inte. Därför ligger det i vårt intresse att gå i frontlinjen för att detta skall diskuteras och att människor skall börja reagerar. Vi vill helt enkelt inte att detta skall stanna vid några köksbordssamtal. Det är vårt samhälle och det är vi, folket, som drabbas av konsekvenserna. Därför är det upp till oss själva att påverka hur vi vill ha det. Inget förändras av sig självt.

Jag vet att det finns flera i Vimmerby som är dömda för sexualbrott mot barn. Tyvärr så kan vi inte starta kampanjer för att uppmärksamma allt som vi anser vara fel, vi har helt enkelt inte resurser för det och måste därför välja våra kampanjer. I flygbladet som nu är tryckt presenterar vi några förslag på åtgärder som vi tror kan leda till att sexualbrotten minskar, att samhället blir tryggare och framförallt att debatten väcks. Vi kommer även att sprida flygbladet i Vimmerby, vilket förhoppningsvis leder till att debatten väcks även här. Du är välkommen att hjälpa till.

Faktum är att vi inte är ett enfrågeparti, synd att du verkar ha den uppfattningen. Om du kollar runt lite på min blogg eller på vår hemsida så finner du att så inte är fallet. Detta kommer inte minst att visa sig under vår lokala valkampanj, där vi har flera ämnen som vi kommer att trycka hårdare på än just mångkulturen. Bland annat så kommer vi att fokusera mycket på landsbygds- och miljöfrågor, de stora ungdomsproblem som existerar i Vimmerby och mycket annat. Vi kommer inom kort att börja pressentera vårt kommunprogram för Vimmerby. Jag förnekar dock inte att vi pratar mycket om det mångkulturella samhällets negativa effekter och anledningen till det är just för att de etablerade partierna inte gör det.

Bekymrad Pappa i Vimmerby sa...

Tack för ditt utförliga svar, har tänkt att rösta på SD till riksdagen och er i kommunfullmäktige, efter att ha följt SD's "nya" politik kommer jag definitivt inte rösta på dem till riksdagen. Dock så kommer min röst till kommunfullmäktige falla på er, jag kan bara hoppas att fler gör likadant!

Anonym sa...

Bekymrad pappa: Rösta på ND i riksdagsvalet ochså. Sannolikheten att dom/vi kommer in är givetvis små för att inte säga obefintliga men med med tillräckligt många röster så skapas en bra grund inför framtiden. Om ND får en procent i riksdagsvalet så innebär detta mer exponering i media men framförallt att valsedlar och övrig info fortsättningsvis sköts av valnämnden. Vi behöver alltså inte jaga runt och lägga ut valsedlar överallt. Det sker då per automatik. Om detta går vägen kan vi mycket sannolikt nå EU-parlamentet 2013 och riksdagen 2014. Men självklart är kommunerna viktiga. Det är grunden för allting läggs.

/Aktivtist

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Bekymrad Pappa i Vimmerby

Jag tycker att du har en korrekt inställning vad gäller din syn på SD. Det räcker med att säga att alla som verkligen vill se en positiv förändring av samhället borde rösta på ND och inte på SD. SD kommer aldrig att genomföra de nödvändiga förändringar som måste genomföras. Detta stärks inte minst av alla deras märkliga utspel den senaste tiden.

Nyligen lämnade SD-veteranen Kenneth Sandberg partiet tillsammans med nästan hela avdelningen i Kävlinge. Han kritiserar det nya SD och uppmanar samtidigt folk att stödja ND.

Glädjande att du tänker rösta på oss. Vill du göra en viktig insats så kan du prata med folk om att de bör rösta på ND istället för SD, speciellt i kommunvalet men även i riksdagsvalet.

Undrar du över något mer så är det bara att fråga, du kan alltid skicka e-post till rasmus-blogg@hotmail.com

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 3 (Aktivist)

Jag håller helt med dig :)