onsdag 17 augusti 2011

Nordisk Ungdom öppnar lokal i Stockholm

Den nationalistiska organisationen Nordisk Ungdom har öppnat en lokal i Stockholm. Den har fått namnet Stacken och kommer att fungera som en social samlingsplats med fokus på pubkvällar, föreläsningar och studiecirklar. Invigningen kommer att äga rum den 26 augusti med en pubkväll.

Lokalen håller just nu på att renoveras och inredas. Till exempel så finns redan tv-spel, datorer och nya soffor. Namnet Stacken har att göra med en myrstack. Alltså en plats där alla är välkomna och samtidigt visar solidaritet genom att bidra till en trevlig miljö och en härlig stämning.

Den närmsta tidens målsättning är att ha pubkvällar på helgerna, något som kommer att utannonseras. I veckorna kommer det arrangeras andra aktiviteter. På längre sikt så är målsättningen att skapa en svensk oas där människor kan ha trevligt, samt ha en bemannad pub flera dagar i veckan.

Missa inte pubkvällen!

Invigningen kommer att genomföras med en pubkväll fredagen den 26 augusti från och med kl 18. Inträdet kommer att kosta 50 kronor.

Jag tycker att det är ett riktigt bra initiativ och jag önskar Nordisk Ungdom all lycka. Hoppas att det kommer att bli många trevliga stunder i Stacken. Är det någon som vill bidra ekonomiskt eller med inredning så kan ni kontakta mig, eller direkt ta kontakt med Nordisk Ungdom.

Länkar
Stackens Facebook-sida
Nordisk Ungdom

Inga kommentarer: