måndag 30 maj 2011

Marknad och kamratkväll

Under lördagen så var det dags för Svensk Oppositions första offentliga framträdande då det var vårmarknad i Vimmerby. Efter marknaden så blev det en lugnare kamratkväll där Henrik Pihlström framförde några av låtarna på hans kommande album.

Deltagandet på marknaden blev relativt lyckat. Det var flera som blev nyfikna på Svensk Opposition och stannade till för att byta några ord. Ett fåtal produkter såldes och en hel del tidningar och flygblad delades ut till marknadsflanörerna. Två personer bad dessutom att få med sig varsin hög med tidningar för att hjälpa till med spridningen. Tyvärr så var vädret både blåsigt och kyligt, något som ställde till det för vårt tält och säkert också drog ned besöksantalet.

Informationsmaterial delas ut på marknaden.

På kvällen så var planen att anordna en kamratkväll, där även andra nationalister skulle sluta upp, med grillning och diverse aktiviteter ute i naturen. På grund av vädret så blev det en del ändringar i schemat och kamratkvällen fick därför hållas inomhus. Det blev ändå en trevlig kväll med politiska diskussioner, fika och framträdande av skivaktuelle Henrik Pihlström som hade bjudits in. Att döma av framträdandet så kommer hans skiva att bli riktigt bra, så håll ögonen öppna.

Länk
Svensk Opposition

Inga kommentarer: