lördag 7 augusti 2010

Lokalblad och valhemsida

Efter att ha spenderat några mycket trivsamma sommardagar i Kalmar i goda vänners lag, med allehanda trevligheter, så är det nu åter dags att publicera ett blogginlägg. Det får bli en mjukstart med några nyheter.

Till att börja med så tänkte jag publicera en bild på vårt lokalblad för Vimmerby kommun, då jag ännu inte har gjort det. Bladet tar upp tre av våra viktigaste punkter i kommunen och det har redan börjat spridas runt om i kommunen.

Lokalbladet för Vimmerby kommun

Text från lokalbladet:
Bevara landsbygden!
Vimmerby är en landsbygdskommun, men trots åratal av centerstyre så har landsbygden svikits.

Vi vill verka för en levande kommun där landsbygden är en viktig del. Genom att garantera den nödvändiga samhällsservicen så hoppas vi på att få en attraktiv landsbygd som är utvecklande och erbjuder en trygg tillvaro.

Sätta svenskarna först!
Samtliga partier i fullmäktige arbetar medvetet för att främja invandring och mångkultur i kommunen. Detta på bekostnad av oss svenskar som bor här.

Vi anser att de resurser som idag går till månkulturen istället skall gå till svenska intressen. För oss nationaldemokrater kommer svenskarna alltid i första hand!

De unga är vår framtid!
Vimmerby brukar kallas för ”barnens stad”, men detta är missvisande då verkligheten ger en annan bild av situationen för de unga.

Vi anser att detta är orsakat av en oansvarig politik och ett bristande ansvar från hela vuxenvärlden. De unga är vår framtid, och vår framtid kan vi inte blunda för.
Sedan tänkte jag passa på att tipsa om vår valhemsida som kom upp för några dagar sedan. På sidan går det att hitta information om vår politik, våra kandidater och valinformation i allmänhet.

Nationaldemokraternas valhemsida

Ta en titt på Nationaldemokraternas valhemsida

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra Rasmus! Ni är värda två mandat i Vimmerby. Tror att detta val kommer bli en stor seger för ND där man tar många nya mandat i olika kommuner. Förresten kandiderar ni i Landskrona/Helsingborg?

Anonym sa...

Ang tidigare inlägg om Vimmerby Tidning, tror det är ganska mycket som borde granskas där, långt ifrån alla har ens anställningsavtal, ej fackligt anslutna, man utnyttjar Vimmerbys ungdom med jobb där de endast får provision, alltså säljer man inget får man ingen lön för den tid man jobbat.
Personal som jobbat i decennier utan att ens ha fått papper på sin anställning.
Det är inte bara ni som parti som diskrimineras, kvinnodiskriminering är vardagsmat på denna arbetsplats, där kvinnliga kollegor får agera "kaffekokerskor" åt den manliga ledningen...
"Journalister" utan utbildning, underbetald personal, diskriminering å det grövsta.

VARFÖR skulle ni annonsera i den tidningen även om ni tilläts, tycker ni borde VÄGRA annonsering i detta media som ett ställningstagande.

Vimmerbytidning med sin 40-talist ledning står och verkar för en förlegad kvinnosyn, utnyttjande av personal, ett oetiskt arbete.

Hade jag inte behövt försörja mig hade jag slutat för många år sedan!

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 1

Tack så mycket! Stora segrar kommer dock inte av sig själva, utan det krävs hårt arbete. Om alla drar sitt strå till stacken så är vi på rätt väg.

Jag tror inte att vi kommer att kandidera i kommunvalen i varken Landskrona eller Helsingborg. Allt kan dock fortfarande hända :)

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 2

Tack för en mycket intressant kommentar!

Det kanske får bli en granskning framöver, och om du har mer information så får du gärna skicka ett mail till mig :)