tisdag 11 december 2012

Bojkotta svenskfientlig media

Vissa medier har axlat rollen som spjutspetsen i den svenskfientliga kören. Deras agenda är tydlig och de gör ingen hemlighet av att de hatar allt svenskt. På senare tid så tycks somliga medier på allvar ha accelererat föraktet som skall förgöra vårt folk. Med detta i åtanke så finns det absolut ingen anledning att stödja dessa marodörer.

För en tid sedan så startades kampanjsidan Bojkotta Aftonbladet, som har för avsikt att samla information och få bojkotten av svenskfientliga medier mer organiserad. På sidan så finns det en hel del intressant material. Bland annat tips på hur den enskilde kan gå till väga för att bojkotta, listor med företag som annonserar på fientliga medier, nyhetsuppdateringar om vad som händer kring mediesfären och mycket mer.
Ta gärna en titt på kampanjsidan och välj ut några saker som du själv kan göra för att bli en del av bojkotten. Något som alla borde kunna bidra med är att sluta köpa svenskfientliga tidningar och samtidigt uppmana bekanta att göra det samma.

Sedan tidigare så finns det en trend där svenskfientliga medier backar, samtidigt som alternativa medier går framåt. Folk har börjat tröttna på dålig journalistik, löpsedlar om dokusåpor och svenskfientliga hatartiklar. De stora tidningskoncernernas varsel haglar, och en lyckad bojkott i detta läge kan ge effekt. Så sluta stöd svenskfientliga medier, helt enkelt.

Länk
Bojkotta Aftonbladet

Inga kommentarer: