söndag 12 augusti 2012

Nationalistisk motdemonstration mot antirasistiskt jippo i Bollnäs

I mitten av juli så gruppvåldtogs en 18-årig flicka av främlingar i Bollnäs. Som en reaktion på denna händelse så besöktes staden av Motståndsrörelsen, som tydligt visade sin avsky över vad som inträffat. Detta fick i sin tur antirasisterna att mana till ett jippo mot rasism, ungefär som ett försvar för gruppvåldtäkten. Detta jippo kommer dock inte att få stå oemotsagt.

Några dagar efter att flickan blivit misshandlad, rånad och våldtagen så valde Svenska Motståndsrörelsen att besöka Bollnäs. Aktivister delade ut flygblad och hade symboliskt prytt sina sköldar med hängsnaror. De gjorde ingen hemlighet av sin inställning till det inträffade.
Svenska Motståndsrörelsen arrangerar en motdemonstration mot antirasistiskt jippo i Bollnäs.
Att Motståndsrörelsen valde att agera var något som fick de så kallade antirasisterna att komma upp ur sina hålor och mana till en manifestation mot rasism och för mångfald. Manifestationen skulle arrangeras dryga veckan efter gruppvåldtäkten och bjuda på trolleri, ståupp-komik och vurmande för ett mångetniskt samhälle där det svenska folket saknar en moralisk rätt till existens.

För att marknadsföra manifestationen så skapades en arrangemangssida på Facebook. Utöver de så kallade antirasisterna så sökte sig även många nationalister till sidan för att argumentera emot jippot, inte minst som stöd till den utsatta flickan och hennes familj som upplevde en svår tid. De som stod bakom manifestationen skulle dock genomföra den som planerat och visade således ingen som helst respekt.

Efter att flickans pappa skrivit en kommentar på sidan och bett dem ställa in manifestationen plus att nationalistiska nyhetskanaler tagit upp saken så blev pressen till slut för stor, och detta ledde till att manifestationen flyttades fram till den 25 augusti. Efter att detta blivit klart så riktade flickans pappa ett stort tack till nationalister samtidigt som han framförde kritik mot de så kallade antirasisterna. Han menade att de som verkligen brydde sig och stod på familjens sida var nationalisterna, inte de andra.

Det antirasistiska jippot kommer således att arrangeras lördagen den 25 augusti i Bollnäs. Svenska Motståndsrörelsen har nu officiellt gått ut med att de kommer att hålla en motdemonstration mot detta, och även andra nationalister kommer att sluta upp för att visa sin avsky. Påpekas bör att det är ytterst sällan som nationalister arrangerar motdemonstrationer, men i detta fall så är det högst relevant. De som bor i mina trakter och är intresserade av att följa med kan maila mig så förmedlar jag kontakten till ansvariga.

Det har varit flera turer kring detta, men detta var en kort sammanfattning. Läs gärna länkarna nedan för en mer omfattande helhetsbild.

Länkar

3 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.nationell.nu/2012/08/15/manifestationen-mot-rasism-i-bollnas-kan-tvingas-flytta/

Anonym sa...

Det känns skönt att det fortfarande finns "Eldsjälar" i Sverige, jag står på er sida hur långt som helst, trots att jag röstar SD. Kom tillbaka, när NI blir större o ev kommer i riksdagen, tror att VI Svenskar börjar bli ganska så desperata nu. Finner också att de som "demonstrerar" har utomnordiska släktband, tro mig har läst på ordedntligt om både Vänstern av IDAG o kommunismen. Kämpa PÅ bröder o systrar.

Daniel sa...

En tanke...om alla väntar på att tex ND eller SP ska bli större kommer det bara bli en massa väntande, folk måste sluta vänta och rösta rätt!!