måndag 3 oktober 2011

Uppmärksamhet kring min närvaro på krismötet i Mariannelund

Sedan det blev känt att jag var en av deltagarna på krismötet om asylproblematiken i Mariannelund så har lokaltidningen Vimmerby Tidning uppmärksammat detta. VT ville själva närvara på mötet, men blev inte insläppta. Även den nätbaserade tidningen Realisten har skrivit om krismötet.

Vimmerby Tidning publicerade i dag, den 3 oktober, en notis om krismötet. Eftersom att den bara återfinns i pappersupplagan så finner jag det relevant att återge den här så att alla kan ta del av den. För övrigt så vill jag ge VT beröm för att de är objektiva och beskriver Svensk Opposition som en nationalistisk sammanslutning, och inget annat.

VT blev inte insläppta på mötet, och får nu i stället skriva om Svensk Opposition som blev insläppta.

Nedan följer notisen:


Objudna gäster på asylmöte

MARIANNELUND. Mötesansvarige och kommunchefen Stefan Elm var noga med att förbjuda Mariannelundspressens närvaro på mötet med Migrationsverket i torsdags eftersom pressen, enligt Stefan Elm, inte företrädde Mariannelundsbors intresse. På mötet kunde dock bland andra två Vimmerbyföreträdare för den nationalistiska sammanslutningen Svensk Opposition närvara i sken av att representera medborgare i Mariannelund. Företrädarna för Svensk Opposition är hittills de enda som kunnat publicera en utförlig skildring av mötet. Stefan Elm menar att han inte har ansvar för vilka som fick närvara på mötet eftersom han inte känner någon i Mariannelund.

Även den nätbaserade tidningen Realisten har skrivit om krismötet. Se länk nedan.

Länkar
Realisten - Reportage om asylproblematiken i Mariannelund
Bloggen - På stängt krismöte om asylproblematiken i Mariannelund

Inga kommentarer: