lördag 8 oktober 2011

Nationalister på höstmarknad i Vimmerby

Lördagen den 8 oktober var det dags för höstmarknad i Vimmerby. Givetvis så fanns nationalister från Svensk Opposition på plats för att bilda opinion genom samtal och via utdelandet av tidningen Nationell Idag. På bokbordet fanns ett mindre utbud av nationell litteratur och musik.

Vid ett tillfälle så fick vi besök av en lokal journalist som stannade för att prata om krismötet i Mariannelund. Journalisten var märkbart imponerad över att vi nationalister hade lyckats närvara, då både medier och allmänhet var utestängd. I övrigt så verkade journalisten ha full förståelse för vår uppfattning beträffande Migrationsverkets verksamhet i Mariannelund.

Bokbordet på Vimmerby höstmarknad.

Marknadsflanörerna verkade vara betydligt färre i jämförelse med tidigare marknader. Hur som helst så flöt det på som vanligt med en hel del diskussioner samt både positiva och färre negativa reaktioner. Flera uttryckte att vi gör ett bra arbete. En och annan berättade att de brukar gå förbi vår plats för att få sig ett exemplar av tidningen Nationell Idag. En herre berättade även att han äntligen har blivit prenumerant på tidningen, något som alltid är glädjande att höra. Som vanligt så förgyllde vi marknaden genom att spela musik i form av bland annat Svensk Ungdom, Ferox och Motståndssånger.

Efter cirka fyra timmars närvaro så fick det räcka för denna höstmarknaden. Dagen var dock inte slut, utan efter en enklare lunch så delades en hel del tidningar ut i olika bostadsområden i Vimmerby. Totalt så fick vi ut 450 tidningar plus ungefär lika många flygblad om försvarsspray-kampanjen.

2 kommentarer:

Johanna B. sa...

Bra jobbat! :)

Anonym sa...

Tummen upp!