måndag 28 mars 2011

Kamratskap och aktivism

Den gångna helgen förenades med både nytta och nöje. Lördagen bjöd på middag och sällskapsspel med några lokala nationalister. Under söndagen så genomfördes den sista tabloidutdelningen, då närmare 1000 tabloider delades ut runt om i Vimmerby kommun.

Middagen som tillagades under lördagen var faktiskt receptet som jag lade upp i tisdags, och det blev uppskattat. Därefter så blev det musik och en omgång sällskapsspel, ett spel där spelaren skulle gissa när vissa saker hade skett under historien. Kul spel, och ännu roligare var att jag vann.

1000 tabloider delades ut i Vimmerby kommun.

Under söndagen så genomfördes en mer eller mindre spontanutdelning av eftervalstabloiden på två platser i Vimmerby kommun. Närmare 1000 exemplar delades ut, vilka var de sista som beställts till kommunen. I och med detta så är vår lokala insats, för att stötta Jan Miild och hans projekt, över. Efter utdelningen så tillagades en god middag bestående av vegetarisk lasagne. Jag lägger nog upp receptet framöver.

Under dagen så ägnades även mycket tid åt en omfattande framtidsplanering. Slutsatsen som kan dras är att det är mycket på gång.

Inga kommentarer: