söndag 13 mars 2011

Aktivism i Eksjö

Under söndagen så genomförde nationalister en utdelning av närmare 1000 eftervalstabloider i Eksjö. Dessutom så beskådades några inslag av stadens kulturella utbud. Som avslutning på dagens aktivitet så besöktes en äldre sympatisör.

Dagens utdelning var den första med eftervalstabloiden. Att döma av det fåtalet reaktioner och kortare samtal så finns det ett missnöje med den förda invandringspolitiken. Ett missnöje som sakta men säkert tycks växa runt om i landet.

Dagens aktivitet kunde genomföras helt utan problem, både oväder och förvirrade yttrandefrihetsföraktare lös med sin frånvaro. Närmare 1000 tabloider delades ut till Eksjöborna.

Närmare 1000 tabloider delades ut under aktiviteten i Eksjö.

Eksjö är en fin gammal stad som omnämns redan under 1300-talet. Majoriteten av byggbeståndet i den centrala delen är från tiden innan 1900-talet. Icke att förglömma är det militära som har präglat staden sedan 1400-talet. Under aktiviteten så besöktes bland annat Gamla stan och Husarstatyn på Stors torget, som rests till minnet av Kungliga Smålands Husarregemente.

Husarstatyn på Stora torget i Eksjö.

Efter att aktiviteten avslutats så besöktes en äldre sympatisör i trakterna. Det blev intressanta diskussioner om både politik och historia.

Inom kort kommer en ny utdelning att organiseras. Vill du hjälpa till så är du välkommen att höra av dig.

2 kommentarer:

Christofer Tranemo sa...

Bra jobbat, alltid bra att förena nytta med nöje! Väldigt synd att jag inte kunde närvara på denna aktivitet

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Christofer Tranemo

Tack! Jag hoppas att du kan hänga på nästa gång :)