onsdag 2 maj 2012

Väl genomförd 1 maj-demonstration i Eskilstuna

Den 1 maj så befann jag mig i Eskilstuna för att tala på en demonstration arrangerad av Svenskarnas Parti och Förbundet Nationell Ungdom. På plats fanns närmare 200 nationalister som beslutsamt lyckades genomföra demonstrationen, trots stenkastande svenskhatare och en undermålig polisinsats.

Demonstrationen som gick under parollen ”Svenska jobb till svenska arbetare” var tillståndsgiven och grundlagsskyddad. Svenskhatarna, som innan demonstrationen hade uppmanat till blockad av vår väg, hade däremot inget tillstånd för sin motdemonstration. Trots detta så uppvisade polisen en enorm flathet och lät svenskhatarna vara maskerade, beväpnade och kasta allehanda föremål mot demonstrationståget.


Täten av demonstrationståget.

En kvinnlig polis, som uppenbarligen inte pallade trycket, började spruta pepparspray på flera nationalister av ingen anledning. Själv så höll jag på att fotografera och fick pepparspray både i ansiktet och på hela kameran. Helt sjukt!

Efter en tids väntan, så valdes en ny demonstrationsväg. Svenskhatarna försökte då kasta föremål på tåget via olika gränder och gatukorsningar. Destinationen kom att bli centralstationen, där talen också framfördes. Vid och runt platsen så uppehöll sig kommunister och främlingsgäng, dessa flydde dock i vild panik då nationalister stormade fram.


Den svenskfientliga pöbeln.

Talade gjorde Jonas Andersson, Jörgen Kromann och jag själv. Mitt tal handlade om den svenska landsbygden, böndernas situation och hur de etablerade politikerna nu gör insatser för att byta ut det svenska folket även på landsbygden till förmån för främlingar.


Mitten av demonstrationståget.

Summa summarum så blev det en lyckad demonstration där vi nationalister tog gatorna och höll dem. Vi genomförde demonstrationen på ett värdigt sätt, och gång på gång så jagades diverse svenskhatare på flykt. Under demonstrationens gång så ljöd både sång och slagord. På vägen tillbaka till samlingsplatsen så ekade det mellan gränderna av orden: Stolt, Svensk, Nationalist!


En grupp svenskhatare.

Sköldbärare från FNU.

Trumman ekade i gränderna och höjde stämningen.

En polis som uppenbarligen inte kan hantera sitt yrke.

Samma polis som ovan, fast innan hon sprayade. Efter att hon hade gjort det så tog hon på sig maskering.

Svenskhatare som kastat föremål på avstånd flyr i panik då nationalister drar fram.

Talen framfördes vid Centralstationen.
Demonstrationståget på väg tillbaka till samlingsplatsen.

Genom gatorna så ekade nationalistiska sånger och slagord.

Solen var närvarande under hela dagen.

Länkar
Svenskarnas Parti och FNU 1 maj-demonstrerar i Eskilstuna

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du möjlighet att publicera ditt tal eller en film av ditt tal?

Rasmus Gårdebrink sa...

Anonym 1

Som du säkert redan har sett, så har jag publicerat en film från mitt tal.