fredag 18 maj 2012

Torgmöte i Mariannelund och efterhållande föredrag

Lördagen den 19 maj så kommer Svenska motståndsrörelsen till Mariannelund för att hålla ett torgmöte under parollen Massinvandring, en tickande bomb. Efter torgmötet så kommer det att anordnas ett föredrag under samma ämne.

Torgmötet kommer att börja klockan 13 vid torget i centrala Mariannelund. Två representanter kommer att tala om vilka krafter som ligger bakom massinvandringen, dess konsekvenser och vad som krävs för att bryta den negativa utvecklingen.

Torgmöte i Mariannelund på lördag.

Efter torgmötet så kommer ett föredrag att anordnas på en närliggande ort, några timmar efter torgmötet. Föredraget kommer även det att handla om massinvandringen, och hållas av Pär Öberg. Det kommer att serveras mat och inträdet kommer att vara symboliskt.

Jag har varit i kontakt med Richard Johansson, som arrangerar det hela. Han berättar att torgmötet anordnas på grund av att organisationen just nu bedriver en rikstäckande kampanj för att informera människor om massinvandringen. Med tanke på gruppvåldtäkten i Mariannelund på en svensk tvåbarnsmamma, i december förra året, så menar han att det är nödvändigt att visa människor att det finns dem som bryr sig.

Han berättar vidare om hur torgmötet har marknadsförts. Bland annat så har tusentalet flygblad, som informerar om torgmötet, delats ut i Mariannelund. På organisationens hemsida så finns både en banner och en informationsartikel. Sedan så har informationen spridits muntligt.

Han avslutar med att berätta att målsättningen med torgmötet är att människor skall ta till sig av vad som sägs, men också att få människor att engagera sig för framtiden.

Uppmärksamheten kring krismötet i Mariannelund fortsätter
Nationell Idag gör reportage om krismötet i Mariannelund

Länkar

Öppet möte i Mariannelund (Nordfront)

Inga kommentarer: