torsdag 2 september 2010

EXTRA: Torgmöte i Vimmerby den 11 september

Lördagen den 11 september, mellan klockan 12:00-16:00, kommer Nationaldemokraterna att anordna ett torgmöte på torget i Vimmerby. På talarlistan står bland annat jag själv och partiledare Marc Abramsson. Detta får du inte missa, så se till att boka in detta redan nu!

Jag talar på ett torgmöte i Landskrona

Det kommer att finnas goda möjligheter att prata med partiföreträdare, ta del av valinformation och lyssna på politiska tal.

Efter torgmötet kommer en pressträff att arrangeras där media får möjlighet att ställa frågor till mig och Marc Abramsson. Medier som är intresserade kan med fördel ta kontakt med mig redan nu.


Plats: Torget, Vimmerby

Datum: 11 september

Tid: 12:00-16:00

8 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas på god uppslutning från smålands nationella

Kim sa...

@ Anonym

Tyvärr kolliderar detta möte med en annan nationalistisk aktivitet i Småland men man får hoppas på bästa förutsättningar för de båda!

Rasmus Gårdebrink sa...

Till borttagen kommentar

Läs kommentarsreglerna. Jag är tacksam om du mailar frågor som uppenbart avviker från inläggets ämne.

Anonym sa...

Kommer du lägga ut talen här eller någon annanstans. Finns Landskronatalen att tillgå någonstans?

Lycka till i varje fall. Röstade på ND till Riksdagen idag.

/fd Sverigedemokrat

Anonym sa...

Jag ska uttrycka mig så att jag följer ämnet och inte blir "borttagen" igen. Kommer det enbart vara ND som talar, eller kommer ni tala tillsammans med någon annan organisation, tex SMR (nynazistisk organisation) som ni talar tillsammans med på tillställning i Göteborg senare i år? Finns det annat samröre med SMR man bör veta om, förutom de rent personliga du har med medlemmar i SMR och ett nyss avslutat medlemsskap? Jag tänkte att det kunde vara bra att veta innan lördag...

Anonym sa...

När du skriver att ND ska tala på en tillställning tillsammans med Motståndsrörelsen senare i år, vilken tillställning menar du då?

Vilka personliga kontakter har Rasmus med medlemmar från Motståndsrörelsen?

Vad har det för betydelse vad för parti/organisation Rasmus varit med i tidigare i sitt liv?
Låt oss säga att han t.ex var med i Motståndsrörelsen för 1 år sedan och tyckte på ett visst sätt då, vad är det som säger att han tycker så idag?
Alla kan ändra åsikt och ideologi.

Även om så Rasmus skulle känna varenda medlem i Motståndsrörelsen behöver det inte betyda att han delar deras åsikter. Om jag t.ex umgås med Rasmus så blir inte jag automatiskt Nationaldemokrat bara för det.
Så jag tycker att ditt inlägg och dina frågor är rätt irrelevanta.

// FK

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 2 (fd Sverigedemokrat)

Ja, det är möjligt att talen kommer att läggas upp. Talen från Landskrona finns att tillgå på vår Youtube-kanal.

Tack! Kul att du valde att lägga din röst på oss.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 3

Förstår över huvud taget inte vart du vill komma med dina påhitt som saknar både relevans och sanning. För att du skall förstå så kan jag klargöra att jag var medlem i Nationell Ungdom, men jag lämnade i början av år 2006 då NU gick upp i SMR. Det är alltså över fyra år sedan som jag var med i NU.

För vidare diskussion i ämnet så tas den via mail då detta är utanför inläggets ämne.