lördag 11 september 2010

Torgmöte i Vimmerby

Som ett led i Nationaldemokraternas aktiva valrörelse så arrangerades ett torgmöte på torget i Vimmerby under lördagen den 11 september. Talade gjorde jag själv, andra kandidat Rikard Brand samt partiledare Marc Abramsson.

Jag talar på torget i Vimmerby

Läs mer

ND Vimmerby - Torgmöte i Vimmerby

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hur många lyssnade?? Talar vi 1000-tals, 100-tals, 10-tals eller 1-tal? Hehe...

Anonym sa...

Tror nog att Herr Gårdebrink fick hela torget helt för sig själv, bortsett från en och annan fyllegubbe, förvirrad gräsand och stadsduva förstås. Inte dåligt det heller, det är ju ändå höst på G.

Mvh Allan Lilja

Anonym sa...

Hahahaha, gillar kommentarerna! Hoppas att jag inte sätter skrattet i halsen utan ber en bön att inga röster läggs på dessa människor.

Anonym sa...

Jävligt bra tal och initiativ från ND! ignorera föregående talare då dem tydligen inte törs stå upp för en debatt mot varken dig eller nån annan politiker för den delen.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 1

Svårt att säga, men ett 50-tal aktiva åhörare skulle jag tro. Plus ett ytterligare antal som bara var intresserade av informationsmaterial.

Vad jag vet så är det bara vi som har haft torgmöte med tal i Vimmerby kommun.

Till skillnad från de andra partierna så får vi inte annonsera i lokaltidningen. Sedan så var inte vädret det bästa. Så i det stora hela så är jag nöjd med torgmötet.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 4

Tack! Anledningen till att vissa människor skriver dessa pinsamma kommentarer är för att de vill bli sedda och ha uppmärksamhet.

Sedan så är det givetvis så att det finns dem som ser att det går bra för oss och tror att de motarbetar oss med dessa kommentarer. Faktum är bara att de visar vilka dårar som återfinns bland våra motståndare, inget annat.

Anonym sa...

Bra jobbat Rasmus!! Tror på dig.. Min röst har du..

Henrik sa...

Heja Rasmus, friskt humör! =) Inte många kvar till valet nu. Jag håller tummarna för dig!