fredag 11 juni 2010

Moderaterna höjer ribban - lanserar vallåt om moskébygge

När det gäller riksdagspartierna så slutar de aldrig att förvåna i sin iver över att glorifiera mångkulturen och förakta det svenska. De genererar allt större chockvågor när det gäller tävlan om vem som kan vara mest svenskfientlig. Senast ut, drygt tre månader innan valet, är Moderaterna som lanserar vallåten Flyter som framförs av trion Wille Crafoord, Mange Schmidt och Sofia Talvik. Låten kommer att ha live-premiär under politikerveckan i Almedalen i början av juli.

Låten har skapat både glädje och ilska sedan den kom för ett par dagar sedan. För egen del så anser jag att det är bra att Moderaterna förmedlar sina visioner om hur deras Sverige skall se ut, men å andra sidan så föraktar jag samtidigt deras visioner. Det finns några rader i texten som är lite extra uppseendeväckande, bland annat dessa:

Men glöm vad vi tillhör - bedöm vad vi tillför
Och skrota ruttna inrotade vanor och anor
Fundera mer i dina egna banor utan fanor

Bygg en moské baby bygg gärna tre baby

Jag är dock väldigt tveksam till att denna låt kommer att generera nya svenska röster till Moderaterna i september, snarare tvärtom. Möjligen att ett större antal muslimer kommer att rösta på Moderaterna, men andelen svenskar kommer med all säkerhet att minska. Låtens budskap är tydligt. Vi skall ge upp vår identitet, glömma kultur, historia, blodsband osv., men samtidigt så skall tydligen muslimerna få behålla sin identitet, det skall i vilket fall som helst byggas moskéer i Sverige.

Inga fler moskéer i Sverige - om Nationaldemokraterna får bestämma

På hemmaplan här i Vimmerby så är det än så länge en moderat som kandiderar till kommunfullmäktige i september som har sagt sitt om den nya vallåten. Det är Ylva Sandström, 32 år och den ”yngsta” kandidaten på Moderaternas lista. Den 9 juni postade hon ett blogginlägg med rubriken ”JAG ÄLSKAR DEN!!!”. Jag hoppas därför att Vimmerbyborna tar detta i beaktande och markerar genom att inte röstar på vare sig Moderaterna i allmänhet eller Ylva Sandström i synnerhet den 19 september. Såvida det inte önskas en, eller kanske tre moskéer.

Det är som sagt en tävling mellan de båda blocken. En tävling som går ut på samma sak, nämligen att förgöra det svenska samhället till förmån för ett mångkulturellt inferno. Med Moderaterna i spetsen så har Alliansen under den fyra år långa mandatperioden höjt ribban för de rödgröna. Under Alliansens tid så har invandringen slagit rekord flera år i rad och nu senast så har man bidragit till att rösta igenom ett första godkännande av en omfattande förändring av Sverige grundlag. Inte helt chockande så är denna förändring en fientlig handling mot Sverige och svenskarna. Mer om detta kan ni läsa här

Det finns dock många fler obehagliga saker att ta upp som Alliansen har varit med och åstadkommit under de senaste fyra åren. Skulle nu de rödgröna vinna valet i september så är jag dock inte orolig för att de kommer att göra sämre ifrån sig. Med personer som Mona Sahlin, Lars Ohly och Gustav Fridolin i spetsen så finns det inga skäl att tro annat. Oavsett vem som vinner valet så kommer Sverige att gå in i en ny och mörk fyraårsperiod, kanske en av de mörkaste på mycket länge, kanske den mörkaste i modern tid.

Summa summarum: Det kvittar om du röstar på Alliansen, de rödgröna eller för den delen på SD. Ingen av dessa har modet eller viljan att förändra situationen i Sverige. Några som däremot har både modet och viljan är Nationaldemokraterna. Vilket Sverige vill du ha? Valet är ditt!

2 kommentarer:

Isola sa...

"Låtens budskap är tydligt. Vi skall ge upp vår identitet, glömma kultur, historia, blodsband osv., men samtidigt så skall tydligen muslimerna få behålla sin identitet, det skall i vilket fall som helst byggas moskéer i Sverige."

Ge upp? Tror du att man för varje nybyggd moské river ner en kyrka? Din och min historia kan ingen ta ifrån oss Rasmus, din kultur är din och din identitet sätter du själv.

För att vara emot invandring verkar du lägga hela ditt liv i integrationens händer.

Anonym sa...

Ändra låten så här:

Riv en moské baby, riv gärna tre, baby.