tisdag 13 april 2010

Protestmöte mot svenskhatet i Landskrona

Under söndagen befann jag mig ända nere i skånska Landskrona tillsammans med ett 30-tal andra aktivister. Med anledning av den tragiska händelse som utspelade sig i Landskrona den 29 mars, då en främling bragde Inger om livet så valde vi att arrangera ett torgmöte. Dels för att visa vår avsky mot det som hänt och dels för att protestera mot det svenskfientliga våldet som är ytterst påtagligt i dagens samhälle.

Dagen blev väldigt lyckad, då många medborgare hade kommit för att lyssna till vad vi hade att säga. Vädret var strålande och talade gjorde jag själv samt Mattias Karlstrand och Marc Abramsson.

Jag talar under protestmötet i Landskrona

Stundtals var det dock relativt hetsigt då flertalet vänsterextremister och kulturberikare hade tagit sig till platsen för att störa vårt möte. Mitt på torget fanns en staty där människor hade lagt ned blommor till Ingers minne. Pöbeln, som uppenbarligen vill se fler svenskfientliga illdåd, visade ingen som helst respekt för detta utan trampade omkring på blommorna. Någon konfrontation med pöbeln blev det dock aldrig.

Det finns redan en del skrivet om vårt torgmöte så jag skriver inte så mycket mer utan hänvisar er till länkarna här nedan.

Reportage om torgmötet - Kraftfull protest mot svenskhatet i Landskrona
Direktrapportering från mötet - Rapportering från torgmötet i Landskrona
Uppropsartikel - Protestera mot svenskfientligheten nu - dödsmisshandeln var ingen olyckshändelse

12 kommentarer:

Anonym sa...

Ni gör ett fantastiskt jobb i ND! =) Jag är en SD:are som börjar luta mer och mer åt ND! Det kommer nog bli så att ni får min röst i valet, vore en katastrof om alla som är etniskt medvetna kastade bort sina röster på SD.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 1

Kul att du uppskattar vårt arbete.

Utöver att rösta på oss, så är du även välkommen att engagera dig.

Rasmus Gårdebrink sa...

"Bra jobbat Rasmus och ND!"

Kommentaren som började så valde jag att ta bort med anledning av att resten av innehållet var ytterst tveksamt.

Anonym sa...

Hur ska det sluta om de stora muslimska grupperna organiserar sig politiskt och får 15-20 % och sen vill har revideringar i de mänskliga rättigheterna och sharialagar. Många varnar för detta senario. De etablerade partiernas vettlösa invandringspolitik kommer att orsaka ändå större problem. Det är många riksdagsmän vi kan tacka för det.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 2

Jo, framtiden ser helt klart mörk ut. Det enda vi kan göra är att engagera oss och kämpa för en förändring.

De etablerade partierna har gått vilse i en labyrint. Med deras ruttna ideologier som kompass så kommer de aldrig att hitta ut för att rätta till situationen.

Det behövs helt enkelt en rakryggad och nationalistisk politik som kan resa oss ur denna misär.

Rasmus Gårdebrink sa...

Ytterligare en kommentar borttagen.

Kom ned på jorden istället. Finns bättre sätt att söka uppmärksamhet på. Att du dessutom inte vågar står för vad du skriver gör dig bara ännu mera pinsam. Det är bara att skicka ett mail om du undrar över något.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Rasmus Gårdebrink sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Kan du ta bort följande inlägg från den 15 april 2010 22.47, då det skrivits under med falskt namn, nämligen mitt. Jag delar inte denna åsikt.

Anonym sa...
Hoppas den här manifestationen blir startskottet på ett verkligt återtagande av Sverige och ett fullständigt krossandet av det...

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 3

Nu är kommentaren borttagen!