torsdag 22 april 2010

Nationell Idag får presstöd

Nu är det klart att vår veckotidning Nationell Idag får presstöd. Presstödsnämnden behandlade frågan igår och idag blev beslutet offentligt. Totalt handlar det om 2,4 miljoner kronor.

Presstödsnämndens beslut innebär att vi får cirka 700 000 kronor för prövotiden, augusti till december, samt cirka 1 700 000 för år 2010. Totalt så blir det runt 2 400 000 kronor. Detta är dock en siffra som kan utökas ordentligt i takt med att vi får fler prenumeranter.

Veckotidningen Nationell Idag erhåller presstöd på 2,4 miljoner kronor

Beslutet var dok inte enhälligt då en av nämndens ledamöter var skiljaktig och menade på att ärendet skulle återremitteras då han var tveksam till att Nationell Idag är en nyhetstidning. Personen i fråga, Niclas Malmberg, miljöpartistiskt kommunalråd från Uppsala, var dock ensam om att tycka detta och nämnden beslutade därför att godkänna presstöd till Nationell Idag. Nämndens beslut går heller inte att överklaga.

Detta beslut är historiskt då Nationell Idag är den första nationella tidningen som lyckats uppfylla dessa krav. Det har varit en hård väg med mycket slit, men nu är vi äntligen i mål och det är helt fantastiskt att ha varit delaktig i arbetet som nu resulterar i 2,4 miljoner kronor och en enorm seger för svensk nationalism.

Släng er i väggen Bonnier för här kommer Nationell Idag!

Framtiden tillhör oss!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis Nd!!

Mvh. Johan

Anonym sa...

Ett Enormt Grattis!

Nu är det bara att börja anställa personal, betala för artiklar från externa skribenter, starta Webb TV och genomföra en ny kampanj i syfte att fördubbla kundstocken. Nu har ni medlen som krävs. Där det finns en vilja finns det en väg.

/realist inte rasist

Rasmus Gårdebrink sa...

Tack så mycket!

Nu kör vi! Framtiden tillhör oss!!!