tisdag 2 september 2008

Partikonferens i Småland

Under den gångna helgen arrangerade jag och mitt distrikt en intern partikonferens i Småland. Partiledare Marc Abramsson ledde konferensen och personer från de övriga distriktens ledningsgrupper var inbjudna.

Som alltid när vi träffas i samband med konferenser eller andra tillställningar så har vi oerhört kul, rentav sjukt kul. Skratten och de galna historierna brukar inte tystna förens in på småtimmarna.

Under konferenshelgen gick vi igenom viktiga bitar angående strategi och utveckling med fokus på framtiden. Konferensen blev väldigt lyckad då vi hann med att gå igenom och diskutera dessa frågor väldigt noggrant.

Den gångna veckan har annars handlat en del om administrativt arbete, kampanjarbete, aktivism och förberedelser inför konferensen.

Under tiden som samhället trasas sönder ytterligare så finns det ett parti som växer och växer. Det är ett parti som vågar se de enorma problem som samhället lider av och det är ett parti som vågar ta upp dessa problem till diskussion och aktivt göra något för att få till en förändring.

Framtiden stavas Nationaldemokraterna

Inga kommentarer: