måndag 22 september 2008

Torgmöte i Södertälje mot svenskfientlighet

I lördags arrangerade partiet ett torgmöte på Politikertorget i centrala Södertälje för att protestera mot den rådande svenskfientligheten. En svenskfientlighet som för några veckor sedan höll på att skörda en 20-årig flickas liv.

Bakgrunden till torgmötet
Orsaken till lördagens torgmöte var den brutala misshandel som drabbade en 20-årig flicka i Södertälje. Hon var på väg hem tillsammans med sin pojkvän och väninna. När de passerar stationsområdet skriker någon från ett invandrargäng ”jävla svennehora” till henne varpå hon svarar ”håll käften”. Efter detta påbörjas misshandeln.

Invandrargänget består av minst 20 personer och attackerar först flickans pojkvän med flera slag i ansiktet och sparkar mot huvudet. Den 20-åriga flickan försöker då att ingripa men blir då själv utsatt för misshandel vilket leder till att hon snabbt blir medvetslös. Invandrargänget fortsätter dock misshandeln genom att hoppa på den medvetslösa flickan och en i gänget lyfter upp flickans huvud så att en annan i gänget kan sparka en fotbollsspark i hennes ansikte.

Under misshandeln passerar en grupp av fem svenska hockeykillar platsen och får se vad som händer. De inser att flickan kommer att bli ihjälslagen om de inget gör och bestämmer sig därför att ingripa trots det stora underläget.

- Plötsligt ser jag att den största av dem går fram och lyfter upp tjejens huvud samtidigt som en annan springer fram och sparkar. Då bestämmer vi oss för att gå emellan, trots att vi inser att vi kommer att få rejält med däng. Men hade vi inte gjort det skulle vi må ännu sämre i dag, säger en av de 19-åriga Gnestakillarna till LT.

De fem killarna drabbades dock hårt av sitt modiga initiativ och blev själva misshandlade med bland annat knogjärn. Avslaget okben, brutna näsben och en spräckt trumhinna var några skador som drabbade de svenska killarna efter ingripandet. Enligt polisen kunde det ha gått mycket värre till.

Torgmötet
Dagen började tyvärr inte så bra då ljudanläggningen krånglade. Efter förseningar så startade dock torgmötet till en början med megafon. Det skulle dock inte dröja länge fören ljudanläggningen kom igång. När det väl hade kommit igång ordentligt så flöt allt på oerhört bra.


Talen var bra och belyste bland annat den brutala misshandel som den 20 åriga flickan utsattes för. Talen upplyste annars åhörarna om svenskfientligheten som råder i samhället. En svenskfientlighet som applåderas av etablissemanget men som drabbar oss svenskar, något som den 20 åriga flickan fick erfara. För att summera talen kort så var de mycket kraftfulla och bra.

Det var mycket folk i rörelse runtomkring Politikertorget och många passade på att stanna upp och lyssna på talen eller ta del av de flygblad och tidningar som delade ut. Då och då applåderades talarna av åhörarna som bestod av både svenskar och invandrare. Flera invandrare som jag pratade med ansåg att det var helt galet att vi svenskar faktiskt behandlas sämre än invandrarna i vårt eget land. Flera svenskar som jag pratade med ansåg att det är nog med massinvandring och mångkultur samtidigt som vissa av dem berättade att de antingen hade röstat på ND eller var prenumeranter på NI.


Totalt sätt så gick torgmötet oerhört bra och det var ett viktigt ämne som belystes. Ett ämne som politiker och media försöker tysta ned. Vi svenskar har länge särbehandlats i vårt eget land. Etablissemanget spottar på oss för att vi är svenskar och vi skall snällt underordna oss politiska beslut som kränker våra rättigheter samtidigt som invandrargrupper får sina rättigheter tillgodosedda. Skulle det mot all förmodan finnas svenskar som motsätter sig denna särbehandling så är de genast rasister.

Någon förändring kommer inte ske förens människor verkligen visar att de bryr sig. Det är god tid att visa det politiska etablissemanget vart skåpet skall stå och att vi svenskar inte längre accepterar att bli särbehandlade i vårt eget land.

ND kräver att rasismen mot svenskarna bekämpas!
Nationaldemokraterna kräver att för att mildra konsekvenserna av det mångetniska samhället, fram till dess att de stora invandrargrupperna har kunnat återvända till sina hemländer, att:

*svenskarna erkänns som folkgrupp i lagens mening.

*att det är hets mot folkgrupp om tillmälen likt ”svennehora” används.

*att det enligt lagen blir ett hatbrott om man misshandlar en svensk bara för sakens skull eller begår annan kränkande handling.

* att skolan inför temadagar för att bekämpa den växande rasismen mot svenskarna.

*utgiftstaket för polisens verksamhet slopas och att budgeten sätts istället efter de behov de har för att kunna utföra sin uppgift.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr missade jag er i Södertälje den här gången men vet sedan tidigare att ND:s torgmöten alltid är himmelska, såväl till talare som till den omgivande atmosfären.

KEEP UP!

/Johan

Rasmus Gårdebrink sa...

Du får passa på att komma nästa gång helt enkelt =)

Anonym sa...

Ja, jag lovar dig det. Tyvärr var jag väldigt förkyld. Men det är inte en tillräcklig orsak i know Sir.

MVH Johan