fredag 20 april 2012

Demonstration i Eskilstuna på 1 maj

Den 1 maj så kommer Svenskarnas Parti och Förbundet Nationell Ungdom att arrangera en gemensam demonstration i Eskilstuna. Se till att sluta upp under parollen som lyder: Svenska jobb till svenska arbetare.

Den svenska arbetslösheten är hög, i synnerhet bland ungdomar. De styrande politikerna uppvisar samtidigt en tafatthet, en ignorans inför problematiken som försätter människor i svåra situationer. Det är därför ytterst viktigt att protestera mot den politik som ligger till grund för den ohållbara situation som vi nu befinner oss i.

Slut upp även du!

På 1 maj så arrangeras det en uppsjö av demonstrationer från olika politiska håll. Det kan därför upplevas krångligt att välja rätt demonstration. För att göra det enkelt så finns det bara ett alternativ som står på svenskarnas sida, och som motsätter sig den förda politiken och diskrimineringen av svenskar på arbetsmarknaden. Det som är rätt på årets 1 maj är alltså vare sig höger eller vänster, utan nationalism. Kan du skriva under på parollen att svenska jobb skall gå till svenska arbetare så bör du delta i demonstrationen i Eskilstuna.

Håll utkik på länkarna nedan för kontinuerlig information om demonstrationen.

Länkar

Inga kommentarer: