torsdag 8 mars 2012

Opinionsbildning i Mariannelund

Under torsdagen så besöktes Mariannelund där 500 exemplar av tidningen Nationell Idag delades ut. Numret som delades ut innehåller bland annat ett reportage om asylmötet som hölls i slutet av januari.

Det har varit många turer till Mariannelund den senaste tiden, något som helt och hållet har orsakats av Migrationsverkets verksamhet på orten. En verksamhet som föranleder en samhällsutveckling som indikerar på vad vi har att vänta oss om vi inte börjar ta ansvar redan nu.

Opinionsuppdrag i Mariannelund.

I dag var det åter dags för ett besök på orten. Denna gång så handlade det dock inte om något möte, utan om opinionsbildning som förhoppningsvis kommer att leda till debatt och alternativa tankebanor. Innan utdelandet började så besöktes fritidsgården, som öppnades efter gruppvåldtäkten, i Centrumhuset. I lokalen återfanns endast Birgitta Johansson, som tycker att mångkulturen är en förmån, samt ytterligare en person som möjligen är asylsökande.

500 tidningar delades ut under dagen.

De medtagna tidningarna delades ut i de flesta lägenhetsområden samt i flera villaområden. Numret som delades ut under dagen innehåller bland annat ett reportage om det öppna asylmötet som hölls i slutet av januari (se länk nedan). Besök gjordes även vid flyktingförläggningarna och de såg ut ungefär som senast, slitna fastigheter med nedskräpade trädgårdar.

Reportaget i det aktuella numret som delades ut.

Under dagen skulle Eksjö kommuns kommunalråd Tomas Erazim (m) finnas i Mariannelund tillsammans med riksdagsledamoten Helena Bouveng (m). Vi ville gärna träffa dem, men efter att ha fått reda på att de inte skulle anlända fören några timmar senare så valde vi att inte invänta dem. I stället så fortsatte utdelandet och innan aktiviteten var slut så hade även två mindre orter i Vimmerby kommun fått ta del av tidningar.


Länk
Öppet möte om asylverksamheten i Mariannelund

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kampa pa! Motvinden vander snart.
Nagon som vet om dessa "mangkultur-
ivrarna ar fran orten eller ar det inplacerade politrucker?
Tror smalanningarna vet battre an "blanda" svart o vitt och fa rott (V)!

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym 1

Mångkulturivrarna i Mariannelund tycks vara allt ifrån kommunpolitiker till enskilda invånare. Jag upplever det dock som att det finns ett stort missnöje, men att detta missnöje inte har blivit uttryckt i offentligheten. Ser vi till medierna så har flera av dem enbart lyft fram mångkulturalistern, och helt struntat i den andra sidan.