söndag 25 mars 2012

Moshpit: Nytt album och release party

Inom kort så kommer hatecorebandet Moshpit att släppa sitt andra album via det tyska skivbolaget OPOS Records. I samband med detta så kommer ett release party, med flera kända band inom samma genre, att arrangeras i Tyskland.

Moshpit - We carry the heart.

Mosphits uppföljaralbum, vilket blir det andra i ordningen, kommer att betitlas We carry the heart. Precis som debutskivan så kommer även detta att släppas via OPOS Records. Inför skivsläppet så har det utlovats att den nya produktionen kommer att innehålla både mer politik och känslor. Nyligen så kom ett smakprov på det nya albumet tillsammans med en video, och det låter riktigt bra.Den 28 april så kommer det även att hållas ett release party i Tyskland. Banden som kommer att uppträda är Moshpit, Hope for the weak, 2nd Class Citizen, Fight Tonight och Thrima. Med andra ord så är det upplagt för en riktigt bra kväll.

Release party.

Moshpits första album släpptes år 2007 och var betitlad Mirror of an unbroken faith. De har även medverkat på bland annat samlingsskivan One Family II. Ryktet gör även gällande att de eventuellt kommer att besöka Sverige inom den närmsta tiden.

Inga kommentarer: