söndag 25 november 2012

Nya Tider skriver om Stefan Windh och Opinionsundersökningen i Påskallavik

I premiärnumret av den nya veckotidningen Nya Tider så återfinns ett helt uppslag som berör opinionsundersökningen som genomfördes i Påskallavik den 21 oktober. Utöver själva undersökningen så går det även att läsa en granskning av socialdemokraten Stefan Windh.

Uppslaget innehåller även en kortare intervju med mig. När det gäller granskningen av Windh så har skribenten ringt upp honom flera gånger, men Windh har varit mycket fåordig och sedan lagt på luren. I granskningen så går det att läsa om korruptionsanklagelserna, hur Windh utnyttjade sin position och hur han ljög om sina företag. I länken nedan så kan du läsa en PDF-version.
Uppslaget i Nya Tider.
Nya Tider låter även meddela följande: "I nästa nummer återkommer Nya Tider med ett uppföljande reportage, där vi bland annat berättar om hur Stefan Windh försökte slå sig in i bildbyråbranschen och lurade ett antal samarbetspartners på pengar."
Artikel i Nationell Idag.
Artikel i Framåt.
Den mediala uppmärksamheten sedan opinionsundersökningen har varit stor, både i alternativa och i etablerade medier. Se länken under relaterat nedan.

Relaterat
Opinionsundersökningen har rönt stor medial uppmärksamhet

Länkar
Nya Tider - Läs uppslaget i en PDF-version (sid. 8-9)

Inga kommentarer: