måndag 9 juli 2012

Missa inte årets upplaga av Nordisk Vision

I början av augusti så är det dags för den andra upplagan av det nationalistiska sommarlägret Nordisk Vision. Lägret kommer i år att arrangeras i Östergötland och pågå under fyra dagar.

Förra årets läger blev mycket uppmärksammat och samtidigt beljugit av den svenskfientliga pressen. Bland annat så påstods det att Nordisk Vision var ett ”nazistiskt barnläger” och att det skulle användas ”kampbåtar”. Sanningen var dock den att nationalister i alla åldrar samlades för ha trevligt, utveckla sig inom olika områden, umgås med varandra och så vidare. Se länkarna nedan för reportage om förra årets läger.
Årets upplaga kommer att arrangeras i Östergötland och sträcka sig från den 2 augusti till den 5 augusti. Schemat är fullt av spännande och intressanta aktiviteter. Det kommer att erbjudas allt ifrån föreläsningar och workshops till självförsvarsträning och paddling. Detta och mycket mer.

Kostnaden för lägret är endast 300 kronor, barn under 15 år går in gratis. I priset så ingår även mat och dryck för alla dagar. Se länk nedan för information om hur du anmäler dig.

Har du inte bokat upp dig under dessa dagar så tycker jag verkligen att du ska besöka Nordisk Vision, om inte under alla dagar så i alla fall under någon. Det kommer definitivt att bli ett minne som du kommer att kunna finna kraft, motivation och glädje i.

Länkar
Svenskarnas parti - Succé för Nordisk Vision 2011

Inga kommentarer: