tisdag 31 juli 2012

Bra initiativ av Aktion för Sverige angående Syrien

Aktion för Sverige har tagit ett initiativ för att balansera upp de västerländska mediernas subjektiva nyhetsförmedling om den pågående konflikten i Syrien. Genom enklare informationsblad och affischer så beskrivs konflikten ur en helt annan synvinkel.

Sedan en tid tillbaka så har en konflikt pågått i Syrien. Genom västerländska medier så har vi fått det berättat för oss att konflikten handlar om en ondskefull Assad-regim som med alla medel försöker krossa de folkliga protester och uppror som uppstått. Ungefär samma rapportering som förmedlades från flera länder under den så kallade arabiska våren.
Informationsmaterial utskickat från Aktion för Sverige.
Frågan är dock om den bild som de västerländska medierna vill förmedla verkligen stämmer överens med verkligheten? Organisationen Aktion för Sverige menar att mediernas rapportering är felaktig, och att det är USA och Israel som ligger bakom upproret i Syrien för att störta president Assad.

Organisationen informerar om att den understödda proteströrelsen är ämnad att ge en förevändning för en militär intention mot Syrien, precis som i Libyen då Kadaffi störtades med hjälp av bland annat USA och Nato.

Det finns alldeles för många tecken som tyder på att det inte alls handlar om någon fredlig proteströrelse i Syrien. Utan att det snarare handlar om en uppgjord plan finansierad och understödd av utländska makter som går ut på att störta den nuvarande presidenten. Samtidigt så bygger medierna upp en opinion som i förlängningen skall ge förståelse för ett militärt ingripande, precis som i Libyen.

Aktion för Sverige har tidigare tagit fram fina informationsblad om olika kampanjer, bland annat om Libyen. Denna gång så är det svartvita utskrifter, något som är synd men det är bättre än inget. Har du inte fått något utskick, så kan du höra av dig till organisationen.

Ta gärna del av länkarna nedan för intressant information angående konflikten i Syrien.

Länkar

1 kommentar:

Daniel sa...

Sådant stör mig så otroligt, att gemene man i västvärlden köper media rapportering om de "elaka" arabledarna i mellanöstern och hur nödvändigt det är med militär aktion, samtidigt så fortsätter medierna sin proisraeliska propaganda om hur viktigt det är att stödja Israel.

Israel är den största bovstaten på denna jord, de främjar rasism och förtryck av det arabiska folket.
Ska militär aktion sanktioneras så torde det ju vara för att befria gazaremsan fårn Israeler, ge tillbaka det land de tagit (jaja de bodde där för 2000 år sen... ska man använda den retoriken måste det gälla för alla, även Amerikas ursprungs befolkning, inte bara där det passar)
Israelerna borde avflyttas till sitt riktiga hemland U.S.A där de idag hör hemma.

JAG BLIR SÅ ARG NÄR JAG TÄNKER PÅ DETTA ! ! ! !