tisdag 27 januari 2009

Nu är det full fart igen

Det känns verkligen att partiverksamheten har dragit igång på allvar igen efter jul och nyårsuppehållet. Nu är det som vanligt igen, vilket betyder att det är mycket att göra.

Förra veckan lanserades en tävling för distriktet där det gäller att värva prenumeranter på tidningen Nationell Idag. Självklart så har värvandet pågått under en längre tid på riksplanet, men jag tänkte att det kunde vara kul för aktivisterna i distriktet att ha en egen tävling som enbart berör distriktet. Tävlingen är en etapptävling som avgörs månadsvis. Det finns fina priser i potten så det återstår att se hur utgången blir av tävlingen.

Vi drog även igång distriktets första ledningsmöte förra veckan. Riktigt kul att vi är igång igen. Distriktets förra verksamhetsår var bra, men år 2009 skall bli ännu bättre.


Under dagen har jag fixat en del med nya numret av Idealisten. Fixat några artiklar och förberett en intervju med mera. Idealisten är Nationaldemokraternas medlemsbulletin och utkommer en gång i månaden tillsammans med tidningen Nationell Idag. Idealisten tar upp vad som händer inom partiet, innehåller olika ideologiska artiklar, tips, intervjuer etc.

Annars har det varit en hel del ringande, mailande och några möten. Har dessutom fått min första annons på bloggen, en annons som kommer att dra in storkovan ;) Nu ska jag ta en kopp te och renskriva ett protokoll, sen är det sovdags.

Inga kommentarer: