fredag 1 augusti 2008

Fika, minigolf och poker

Under onsdagen bestämde jag och en kamrat oss för att besöka ett lokalt fik för att snacka, kolla igenom tidningar och avnjuta en kopp te/kaffe. Något som alltid brukar vara lika trevligt och utmynna i intressanta diskussioner, så även denna gång.

Efter att drycken var serverad och vi hade tagit plats vid ett bord plockades två mycket bra tidningar upp, dels den nationaldemokratiska tabloidtidningen Nationell Idag och dels modemagasinet King. Två tidningar som tittades igenom och som låg till grund för dagens diskussioner då diskussionerna mest kom att kretsa kring politik och mode.

I denna stressade tillvaro skulle jag varmt rekommendera människor att fika oftare. Ta med ett trivsamt sällskap, avnjut en kopp te, prata lugnt om intressanta ämnen och bara koppla av.

Senare under dagen begav jag mig tillsammans med två kamrater till en minigolfbana. Tyvärr så kom det lite regn med jämna mellanrum, dock så var alla upptagna med att vinna så ingen bekymrade sig nämnvärt över dropparna som föll. Vem som vann minigolfen är dock fortfarande oklart…

Kvällen avslutades med en pokerrunda tillsammans med fyra kamrater. Det skulle visa sig bli en mycket trevlig pokerrunda och en kväll att minnas. I takt med att markerna bytte ägare och cigarrerna blev mindre så diskuterades gamla minnen och nya dårskaps resonemang kom att bli yttrade. Gamla minnen och resonemang som lockade fram många galna skratt i sommarens dunkel.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen bira eller cognac eller vin till pokern och cigarrerna?

Ibland kan man väl ändå unna sig ett komplett utbud och bord av ohälsans fulländade kök. Inte minst efter en dags fullskaliga aktivitet, oavsett minigolf och/eller flygbladsutdelning.

MVH Johan

Rasmus Gårdebrink sa...

Denna gång blev det inga alkoholhaltiga drycker, men visst kan det vara trevligt att ta ett glas vin med jämna mellanrum.