torsdag 31 januari 2013

Tidningsutdelning i Gullringen

Under dagen så fick invånarna i samhället Gullringen, i Vimmerby kommun, ta del av tidningar från både Nya Tider och Nationell Idag. Det ena numret fokuserar på opinionsundersökningen om asylboendet i Påskallavik och det andra på ett asylmöte i Mariannelund.

Under den senaste tiden så är det flera i samhället som har undrat när det kommer en tidning i postlådan igen, med åren så har de bitvis varit relativt bortskämda när det gäller tidningar och diverse politiskt material. För att stilla deras begär så blev det därför en utdelning under dagen.
Närmare 300 tidningar delades ut i Gullringen under torsdagen.
Den grundläggande aktivismen i form av utdelningar har minskat för min del under det senaste året. I stället så har jag bland annat försökt att fokusera på mer kreativa och givande aktiviteter, aktiviteter som dessutom skapar långtgående ekon. Jag har dock alltid uppskattat den utdelande aktivismen, bland annat för att den ger ett gott intryck och för att det samtidigt är enkelt att byta några ord med människor och således få en aning om opinionen.

Resultatet för dagen blev nästan 300 utdelade tidningar, diskussioner och flera glada miner.

Inga kommentarer: