söndag 31 oktober 2010

Salemkampanjen har inletts

För knappt en månad sedan startades en insamling med målet att få in pengar för att kunna bedriva en lokal Salemkampanj, i främst norra Småland. Nu har Salemkampanjen inletts på allvar och en gemensam resa kommer även att anordnas.

Insamlingen har hitintills gått skapligt och i helgen inhandlades 5000 flygblad. Ett stort tack till alla som har bidragit till insamlingen. Insamlingen kommer att fortsätta för att underlätta så att så många som möjligt skall kunna följa med till manifestationen i Salem den 11 december.

Salemflygblad delades ut i det invandrartäta området Bullerbyn i Vimmerby under söndagen. I och med detta så har den lokala Salemkampanjen i norra Småland nu dragit i gång på allvar.

Redan under söndagen spreds flera hundra flygblad i Vimmerby, bland annat till svenskar i det invandrartäta området Bullerbyn. Bor du i norra Småland och vill hjälpa till med kampanjen? Hör av dig!

En gemensam resa kommer att anordnas med utgångspunkt från norra Småland. Kostnaden för resan kommer att ligga på endast 50 kronor och sista anmälningsdag är den 4 december. Kontakta mig för anmälan och frågor, rasmus-blogg@hotmail.com

Under fredagen besökte småländska nationalister en stödfest till förmån för Salemfonden och Salemmanifestationen. Viktor från Ferox bjöd på musik under kvällen.

Under fredagen besökte småländska nationalister en stödfest i norra Stockholm till förmån för Salemfonden och Salemmanifestationen. Arrangemanget bjöd på tal, musik, mat, dryck och var allmänt trevligt. Under lördagen besöktes Nationaldemokraternas eftervalskonferens som innehöll intressanta diskussioner och kortare föredrag.

2 kommentarer:

Ernst sa...

Bra att du kämpar på, Rasmus.

Jag har alltid fått intrycket att du är trogen ditt folk och nationalismens principer snarare än några enskilda personer. Därför undrar jag följande: Vad anser du om ND:s nuvarande ledarskap?

Kritiken mot partiets ledning, särksilt Marc Abramsson, var stark efter valet, men som utomstående som bara vill att det ska gå bra för ND är det svårt att veta vem som har rätt. Din åsikt om det här skulle klargöra mycket, men jag förstår ifall du inte vill diskutera det här offentligt med någon du inte känner.

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Ernst

Nej, jag vill inte diskutera detta här. För vidare diskussion i ämnet så hänvisar jag dig till att maila mig.