måndag 11 maj 2009

Årets första golfrunda

Idag besökte jag och en kompis golfbanan i Gullringen för att gå en golfrunda, årets första för min del. Banan erbjuder nio stycken par-tre hål som varierar mellan 90-180 meter. Även att samtliga hål är par-tre så är det endå en bana med utmaningar och varierande natur. Några banor går genom skog och andra på öppna fält samtidigt som de blandas med hinder av olika slag.

Trots att det var årets första runda och att knät inte var helt okej så är jag nöjd med resultatet. På första rundan blev det 43 slag, men på andra och sista rundan snyggade jag till siffrorna och slutade på 36 slag. Det kunde dock ha blivit bättre siffror. Bland annat hade jag två inspel som rullade på flaggan utan och gå i hål. Puttningen var inte heller den bästa, men med lite träning så ska siffrorna ner.

Hur gick då matcken? Efter att ha dragit jämt under större delar av rundan kunde vi slutligen konstatera att jag hade vunnit med två slag :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och detta då utan att fuska!? ;)

/Tina

Rasmus Gårdebrink sa...

Jag fuskar aldrig, det borde väl du veta :) Däremot har jag hört att du är bra på att fuska, inte minst när det gäller puttning och att träffa en stolpe med stenar ;)