torsdag 13 november 2008

Mot presstöd och veckotidning med stormsteg

Kampanjen för att göra tidningen Nationell Idag till en veckotidning med presstöd går nu in på slutspurten då det just nu endast är 390 prenumeranter kvar tills kampanjens mål om 2 000 nya prenumeranter är uppnått.

När kampanjen började var många väldigt skeptiska till att vi skulle lyckas med bedriften att göra Nationell Idag till en veckotidning med presstöd. Jag förstår varför folk var skeptiska då även jag var det, Sverige har trots allt inte haft någon nationell veckotidning på över 60 år.

Nationell Idag har nu kommit ut varannan vecka i över ett års tid, många nya prenumeranter har rekryterats till tidningen och tidningen och kampanjen har fått väldigt mycket bra beröm. Detta tyder på att Nationaldemokraterna är en rörelse som har kunskapen och viljan att åstadkomma något stort. Det ingen annan har lyckats med på över 60 år är vi nu bara några hundra prenumeranter från att ha lyckats med.


Nationell Idag är en tidning som lyfter upp viktiga samhällsfrågor som inga andra tidningar vågar eller vill skriva om. Det är en tidning som tar problemen i samhället på allvar och tidningen är ett viktigt verktyg för förändring.

Nationell Idag kommer just nu ut varannan vecka, är på 16 sidor och helt i färg. Den innehåller bland annat inrikes- och utrikesnyheter, kultur, vetenskap, debatter, reportage, sport, nöje, ekonomi, recept och mycket mera. Det är helt enkelt en riktigt bra tidning, för bra för att missas.

Hjälp till så att Nationell Idag blir en veckotidning med presstöd. Hjälp till att skapa Sveriges första nationella veckotidning på över 60 år.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lysande!

Den här gången kommer vi att kunna BRÄNNA samtliga av sionistblskorna på ett enda Undebart bål. Synd att man inte kan utvecka vidare rörande journalisterna och ägarna som tex Dr. William Pierce många kommer så vackert och effektfullt gjorde.

HELL SEGER!

MVH Johan