onsdag 25 juni 2008

S-desperation i Vimmerby kommun

Den tredje juni skriver socialdemokraten Peter Högberg från Vimmerby ett inlägg på sin blogg där han tar upp frågan om lokala kristdemokrater ställer sig bakom sin partiledare som, enligt Högberg, inte tar klart avstånd från att samregera med Sd.

Eftersom inte Sd finns representerade i Vimmerby kommun lyfter han istället fram ett annat parti i frågeställningen, nämligen Nationaldemokraterna.

”I Vimmerby har vi idag inte några sverigedemokrater utan istället nationaldemokraterna så Gudrun Brunegård kommer du flörta med dem i valet eller kan du ta ett tydligt avstånd och vad säger centern och moderaterna? Är makten viktigare än principer om alla likas värde?”

Jag kan klargöra för dig Högberg att vi än så länge inte fått något konkret förslag om samarbete med Kristdemokraterna i kommunen. Däremot så skulle jag inte bli förvånad om du och dina partikamrater i Socialdemokraterna skulle komma med ett förslag om samarbete med oss då jag kan tänka mig att ni börjar ledsna på att sitta i opposition år ut och år in.

Inga kommentarer: