tisdag 1 december 2009

Läs Salemfacklan

Salemmanifestationen den 12 december närmar sig allt mer, men detta år kommer inte vidare mycket tryckt material att spridas runt om i landet. Detta på grund av att trycket av årets material har stoppats.

Inför årets manifestation var det tänkt att en påkostad tidning kallad Salemfacklan skulle tryckas upp och spridas över hela landet. Detta kommer alltså inte att ske, men Salemfacklan kommer ändå att spridas – elektroniskt.

Salemfacklan innehåller olika artiklar som behandlar svenskfientlighet, samhällskritik och olika uttalanden om svenskhatet som får råda helt fritt i samhället. Det finns nämligen ingen hetslag som sätter stopp för rasismen mot svenskarna. En motsvarande lag finns självklart, en lag som minsann skall se till att de ” rasistiska svenskarna” inte kränker eller diskriminerar andra folkgrupper. Sist men inte minst finns en artikel som ger dig, som inte redan är organiserad, ett alternativ att göra rätt, ett alternativ att sätta ner foten och bekämpa detta samhälle och ersätta det med nationalism och folkgemenskap.


Jag hoppas att vi ses i Salem och tillsammans visar detta sjuka samhälle att det fortfarande finns stolta svenska män och kvinnor som inte tänker acceptera denna utveckling av globalisering, mångkultur och svenskfientlighet. Kom till Salem och protestera mot svenskhatet den 12 december.


Ta dig tid att läsa Salemfacklan. Du hittar den här.

2 kommentarer:

Rikard sa...

Jäkligt fegt gjort att inte trycka salemfacklan, Soviet-varning. Men frånsett det något låga deltagarantalet i år så var Salem riktigt bra. Hoppas allt är bra i snön, käka inte för många pepparkakor nu bara. Vit jul // Rikard

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Rikard

Ja, det var synd att den aldrig blev tryckt med tanke på att den var riktigt bra i år. Vi får hoppas på att det trycks en riktigt bra till nästa års manifestation.

En vit jul blev det :)