tisdag 25 augusti 2009

Väntan är över

Som ni har sett så har det inte hänt så mycket på bloggen den senaste tiden. Det är flera månader sedan som det kom ett nytt inlägg, något jag märkte när jag var tvungen att fundera några minuter på vad jag har för lösenord. Även om det inte har hänt så mycket på bloggen så har det hänt desto mer på utsidan, även om Lars Adaktusson fortfarande har samma frisyr som alltid och lokalpolitikerna i Vimmerby far runt som yra höns precis som vanligt. Förhoppningsvis så kommer ett eller flera nationaldemokratiska mandat, efter nästa års val, att styra upp i den politiska hönsgården.

Anledningen till att jag inte har uppdaterat bloggen under sommaren beror på olika saker. Dels så har jag jobbat en hel del, umgåtts med nära och kära, aktiverat mig och försökt att njuta av sommaren. Det har inte känts så lockande att sitta vid datorn och skriva helt enkelt. Nu närmar sig dock hösten, som förövrigt är en fin årstid på många sätt, så nu kommer bloggandet att intensifieras. Det är skillnad att sitta och skriva när skymning och mörker intar omgivningen. Att ha en kopp te bredvid sig samtidigt som några ljus inspirerar och några motiverande toner kommer från högtalarna.

Det är som sagt mycket som har hänt sedan förra inlägget och några extra intressanta händelser har jag tänkt skriva om. Partiarbetet har börjat ta fart på allvar igen efter ett kortare sommaruppehåll. Jag ser ljust på framtiden när det gäller den politiska delen, inte minst efter att vi har lyckats avsluta tidningskampanjen och ökat utgivningstakten så att Nationell Idag nu kommer ut varje vecka. Jag återkommer till detta i senare inlägg.

Jag hoppas att ni har haft en bra sommar och att ni ser fram emot en händelserik höst med vackra höstpromenader och många intressanta och spännande blogginlägg.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Mycket intressant att läsa i din blogg.
Hoppas allt är bra.
Tänker på dig ibland..
Ta hand om dig!
/ J

Rasmus Gårdebrink sa...

Till Anonym (J)

Tack för din kommentar och kul att du uppskattar bloggen, vem du nu än är.

Anonym sa...

=)
du vet vem jag är.. innerst inne.